GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αριστερός Γρηγόρης Γεροτζιάφας: Να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός...

Μαρια Τριανταφυλλιδου Κράτα γερά Γερούν Τζιάφα!!! Πρέπει να διεκδικήσουμε καθολική υποχρεωτικότητα εμβολιασμού για...

Μαρια Τριανταφυλλιδου

Κράτα γερά Γερούν Τζιάφα!!! Πρέπει να διεκδικήσουμε καθολική υποχρεωτικότητα εμβολιασμού για...

covid. Αυτά από έναν κύριο του οποίου η δουλειά χρηματοδοτείται από τη Pfizer, αλλά οι πολιτικοί του φίλοι στην Ελλάδα δεν βλέπουν σε αυτό κάτι αντιδεοντολογικό. Σε σημεία δυό σκέψεις μιάς και κατάφερα να το ακούσω όλο.

1. Το Κυπριακό Υπουργείο Υγείας μόλις προχτές δήλωσε οτι το 40% των νοσηλευόμενων σε σχετικά βαριά κατάσταση είναι εμβολιασμένοι. Ότι δηλαδή συμβαίνει παντού. Ο Καπράβελος δήλωσε ότι στο Νοσοκομείο του νοσηλεύονται σε βαριά κατάσταση 40 πλήρως εμβολιασμένοι. Αυτά ως λιπαντικό για την τρίτη δόση για την οποία τσινάει μεγάλο μέρος των ήδη εμβολιασμένων ιδίως όσοι δεν ανήκουν στις ομάδες  ευπάθειας και οδηγήθηκαν σε αυτή την επιλογή λόγω πιέσεων και εκκλήσεων του κράτους. Διατηρούν όμως την αξία τους.
2. Στη Γαλλία με το πολύ υψηλό επίπεδο εμβολιασμού αναπτύσσεται εδώ και καιρό το πιο παλλαϊκό κίνημα κατά του υγειονομικού διαβατηρίου , με τη συμμετοχή και της αριστεράς, γιατί απλούστατα και οι μονοκύτταροι οργανισμοί αντιλαμβάνονται την πολιτική και κοινωνική διάσταση των μέτρων. Τα πίνουμε ελεύθερα καφέ είναι πραγματικά ανοησίες, γίνεται της πουτάνας από κινητοποιήσεις εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Ο γαλλικός λαός δεν αναγνωρίζει τέτοιο διαχωρισμό. Υπάρχουν φτωχοί και πλούσιοι, θύματα και θύτες, ληστρικά μονοπώλια και ο κόσμος της εργασίας.
3. Οι παρενέργειες που εκδηλώνονται και καταγράφονται πάνω στην κασίδα του γενικού πληθυσμού είναι πραγματικότατο μέγεθος ιδίως στις νεαρότερες ηλικίες. Το να πετύχει η Pfizer να περιορίσει τη βαριά νόσηση για λίγους μήνες, αλλά να υπονομευτεί η συνολική υγεία του πληθυσμού, να παράξουμε μια γενιά καρδιοπαθειών και αυτοάνοσων εμβολιάζοντας καθολικά ακόμα και τη νεότητα, είναι επιτυχία μόνον για Γκεμπελίσκους.
4. Να μιλάει ο οποιοσδήποτε στο όνομα της προστασίας των λαϊκών συνοικιών και των εργαζομένων, μετατοπίζοντας τον κεντρικό πολιτικό άξονα δεξιότερα, εισάγοντας καθολική υποχρεωτικότητα μέσω απολύσεων, αφαίμαξης του λαϊκού εισοδήματος και οργανωμένου κρατικού καταναγκασμού υπό τη διεύθυνση μιας κυβέρνησης ταξικής εξόντωσης, είναι σκύλευση της φτώχειας, είναι χυδαίος χειρισμός.
5. Ο Γερούν εδώ  προγράφει τις κοινωνικές εκρήξεις ως ακροδεξιές εκδηλώσεις. Η φτώχεια και η ακροδεξιά θα φέρουν την κοινωνική έκρηξη όχι η υποχρεωτικότητα λέει. Οι 7 χιλιάδες αναστολές στην υγεία έγιναν προφανώς για να αυξηθεί το λαϊκό εισόδημα. Τα μέτρα που τσακίζουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τη λαϊκή κατανάλωση  θα γεμίσουν τις τσέπες του λαού λεφτά.
Η πολιτική σούμα της από τα αριστερά υποχρεωτικότητας και συναίνεσης στην κυβέρνησης, είναι κοντολογίς η εξής.
Δεν έχετε πρωτοβάθμια υγεία, δεν έχετε δωρεάν διάγνωση, δεν έχετε Νοσοκομεία, κάντε τα πειραματικά μας εμβόλια.
Άμα πάθετε μυοκαρδίτιδα θαναι ελαφριά, κάποιοι θα πεθάνουν κιόλας αλλά τί να κάνεις... άμα νοσήσετε θα είναι ελαφρά, κάποιοι ενδέχεται να πεθάνουν και πάλι, αλλά συμβαίνουν αυτά στους πτωχούς. Παρότι όμως πτωχοί είστε και ένοχοι γιατί ο τρίτος Κόσμος δεν έχει τα εμβόλια του Γερούν. Να κινητοποιηθούμε να τα πάρει.
Καταργήστε το Σύνταγμα που δεν επιτρέπει υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον συνολικό πληθυσμό παρά μόνον σε καταστάσεις κινδύνου ύπαρξης του έθνους και μόνον εφόσον δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.
Απολύστε, διαπομπεύεστε όσους δεν χρησιμοποιούν τα προϊόντα Γερούν. Διογκώστε στον αγύριστο τον εκτελεστικό βραχίονα του κράτους. Υγεία και Δημοκρατία είναι δυό έννοιες ασύμβατες.
Το απόλυτο ακραίο κέντρο. Μην αμελήσετε να τον αξιοποιήσετε στον ΣΥΡΙΖΑ. Μην ξεχάσετε να του ξαναδώσετε βήμα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το ακραίο κέντρο είναι ειδικά συμπεριληπτικό γιατί πληρώνει κιόλας.
Με τις υγείες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση