GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με τον Αχ. Μπέο στο δημαρχείο του Βόλου: «ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ “μαύρους” στο ξύλο. Κοπρίτες...»

Επεισόδιο προκλήθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης (19/10), στο δημαρχείο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας επένδ...


Επεισόδιο προκλήθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης (19/10), στο δημαρχείο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας επένδυσης που αφορά τη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) . 

Τη στιγμή που τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας κ.κ. Στέλιος Λημνιός και Κώστας Βολιώτης θέλησαν να μπουν και να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη, δεν το επέτρεψαν σύμβουλοι του Αχιλλέα Μπέου με συνέπεια να τους πετάξουν εκτός, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Στη συνέχεια ωστόσο μπήκαν κανονικά, αλλά δημιουργήθηκε ένταση με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο ο οποίος τους απείλησε ότι θα τους κάνει «μαύρους» στο ξύλο εάν κάνουν φασαρία.

Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος πλησίασε και τους είπε: «Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο. Σας το λέω εγώ. Από μένα, ναι. Μην προκαλέσετε. Σεβαστείτε, δημοκρατία δεν είναι αυτή η αλητεία που κάνετε εσείς. Κοπρίτες..».


Ακολούθησε μια ένταση και κλήθηκε η Αστυνομία απαιτώντας να συλληφθούν μετά από μήνυση την οποία θα υπέβαλλε ο σύμβουλος του δημάρχου Βόλου Γιώργος Σκλιάς.

Όταν όμως ο κ. Βολιώτης αντέτεινε ότι θα υποβληθεί μήνυση και από την πλευρά του προς τον Δήμαρχο Βόλου για απειλή και εξύβριση, τότε οι αστυνομικοί υπαναχώρησαν, αφήνοντάς τους να παραμείνουν στο χώρο της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση