GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Ξενύχτια με μουσική και χορό μόνο για ...εμβολιασμένους

Ξενύχτια με μουσική και χορό μόνο για εμβολιασμένους φαίνεται πως θα συμπεριλαμβάνονται στις νέες ελευθερίες που θα δοθούν στους εμβολιασμέ...



Ξενύχτια με μουσική και χορό μόνο για εμβολιασμένους φαίνεται πως θα συμπεριλαμβάνονται στις νέες ελευθερίες που θα δοθούν στους εμβολιασμένους. Τι αναμένεται να ανακοινωθεί. 

Ένα ακόμα βήμα προς την κανονικότητα φαίνεται πως θα κάνουν (μόνο) οι εμβολιασμένοι, καθώς οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για νέα μέτρα «ελευθερίας» αναμένονται σήμερα Τετάρτη.
Οι ελευθερίες που θα απολαμβάνουν όσοι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού θα ανακοινωθούν σε μερικές ώρες από το Υπουργείο Υγείας και, μεταξύ άλλων, φαίνεται πως θα περιλαμβάνουν... ξενύχτια με χορό και μουσική.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, εστιατόρια, κλαμπ, μπαρ και κέντρα διασκέδασης θα λειτουργούν χωρίς περιορισμούς με εμβολιασμένους πελάτες που θα μπορούν να είναι μέχρι και όρθιοι. Παράλληλα, θα επιτρέπεται και ο χορός.
Επίσης, όπως μετέδωσε το ίδιο μέσο, θα επιστρέψουν τα γαμήλια πάρτι όπου και εκεί οι καλεσμένοι θα μπορούν να χορέψουν, αρκεί να είναι εμβολιασμένοι.

Ακόμη μία ελευθερία που φαίνεται πως βρίσκεται στο τραπέζι, είναι η εξαίρεση των εμβολιασμένων πολιτών από το «μίνι lockdown».

«Οι εμβολιασμένοι δικαιούνται και πρέπει να έχουν προνόμια»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είπε την Τρίτη πως «οι εμβολιασμένοι δικαιούνται και πρέπει να έχουν προνόμια που να αντιστοιχούν στη συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια κατά της πανδημίας».  Επιπλέον, σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην ξανακλείσει η χώρα «σε καμία περίπτωση» και ότι «δεν θα ξαναζήσουμε συνθήκες lockdown».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση