GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ στην Νορβηγία! ΕΠΙΘΕΣΗ με τόξο και τουλάχιστον πέντε νεκροί...

Σκηνές απόλυτου χάους και πανικού καταγράφηκαν στην πόλη Κόνγκσμπεργκ της Νορβηγίας μετά την επίθεση άνδρα με τόξο και βέλη.  Η Νορβηγία ανα...


Σκηνές απόλυτου χάους και πανικού καταγράφηκαν στην πόλη Κόνγκσμπεργκ της Νορβηγίας μετά την επίθεση άνδρα με τόξο και βέλη. 

Η Νορβηγία αναβίωσε εφιαλτικές στιγμές καθώς το βράδυ της Πέμπτης, στο Κόνγκσμπεργκ ένας άνδρας με τόξο και βέλη σκότωσε πολλούς ανθρώπους και τραυμάτισε αρκετούς προκαλώντας μακελειό.

«Δυστυχώς μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και επίσης δυστυχώς αρκετοί νεκροί σε αυτό το επεισόδιο», δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Oyvind Aas σε συνέντευξη Τύπου, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για τουλάχιστον πέντε θανάτους.

«Ο άνδρας που διέπραξε αυτήν την πράξη συνελήφθη από την αστυνομία και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μόνο αυτός εμπλέκεται, δηλαδή ενήργησε μόνος του» πρόσθεσε, αρνούμενος να δώσει τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών ή την ταυτότητα του δράστη.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, του Στρατού αλλά και πολλά ασθενοφόρα, ενώ τα νοσοκομεία είναι σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας.

Παράλληλα, διερευνώνται τα κίνητρα της φονικής επίθεσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολλές τοποθεσίες στο κέντρο της πόλης με τις αστυνομικές αρχές να μην αποκλείουν την τρομοκρατική ενέργεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο εκτελεστής μετακινούνταν μέσα στην πόλη, ενώ τα πρώτα βέλη φαίνεται πως έπεσαν σε ένα σούπερ μάρκετ Coop Extra στα δυτικά.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει μεγάλες γειτονιές της πόλης, που μετρά σχεδόν 28.000 κατοίκους και βρίσκεται στη νοτιοανατολική Νορβηγία.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα στην κοντινή πόλη Ντράμεν, αλλά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ δεν υπάρχουν έρευνες για συνεργούς.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Ασφάλειας της Νορβηγίας, Μόνικα Μέλαντ, έχει ενημερωθεί για τις επιθέσεις και παρακολουθεί στενά την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση