GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ο Χασαπόπουλος! «ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ στους ανεμβολίαστους να πάνε στην παρέλαση...»

«Γίνονται μάγκες στην δική μου πλάτη...» είπε ο δημοσιογράφος του Mega Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τους ανεμβολίαστους συνεχίζοντας την σκληρή...


«Γίνονται μάγκες στην δική μου πλάτη...» είπε ο δημοσιογράφος του Mega Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τους ανεμβολίαστους συνεχίζοντας την σκληρή του γραμμή. Και μάλιστα ζήτησε "να τους απαγορεύσουν να πάνε στην παρέλαση..."


2 σχόλια

  1. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ,εφ'οσον εγω φερω την ευθυνη,οπως διατεινεστε.Χασαποπουλε,αν οι δικοι σου σε ειχαν του πεταματου,εγω επιβαλλεται να παω να χειροκροτησω τα παιδια μας ο΄τι και να γινει.Αλλιως δεν υπαρχει παρελαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν τόσο ο Κόκκινος Στρατός ή οι Αμερικανοί απελευθέρωναν τα "παλιά" στρατόπεδα συγκέντρωσειης (Konzetrationslager) που έλεγαν στην πύλη τους "ARBEIT MACHT FREI"="ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" τοις πρώτες 48 ώρες όλους σχεδόν τους "ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ" ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΖΑΡΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΘ' ΥΠΌΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ..... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΩΝ!!!

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΔΡ. ΓΙΟΣΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση