GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ζητούν εξαίρεση από τον δακτύλιο...

Οι περιορισμοί που τέθηκαν δυσχεραίνουν ουσιωδώς την άσκηση των καθηκόντων των δικηγόρων, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΣΑ και αιτείται την ...


Οι περιορισμοί που τέθηκαν δυσχεραίνουν ουσιωδώς την άσκηση των καθηκόντων των δικηγόρων, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΣΑ και αιτείται την εξαίρεση των δικηγόρων από το μέτρο του δακτυλίου.

Μετά την εισαγωγή του μέτρου του δακτυλίου (με την κοινή υπουργική απόφαση υπ’ αριθ. 289738/Φ.911/19.10.2021), ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, απέστειλε επιστολή προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Υποδομών και Mεταφορών, Περιβάλλοντος και Eνέργειας, και Προστασίας του Πολίτη, κοινοποιούμενη στον Υπουργό Δικαιοσύνης, με την οποία αιτείται την εξαίρεση των δικηγόρων από το μέτρο του δακτυλίου.

Οι περιορισμοί που τέθηκαν δυσχεραίνουν ουσιωδώς την άσκηση των καθηκόντων των δικηγόρων, λαμβανομένου υπόψη ότι οι δικηγόροι αναγκαστικά εισέρχονται ή διέρχονται του δακτυλίου κατά την προσέλευσή τους στα Δικαστήρια ή στις Δημόσιες Υπηρεσίες, στα πλαίσια της ικανοποίησης του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος δικαστικής προστασίας των πολιτών και της διεκπεραίωσης των υποθέσεών τους και παράλληλα δε ο μεγαλύτερος αριθμός εξ αυτών διατηρεί την επαγγελματική του στέγη εντός των ορίων του δακτυλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση