GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ από τον Ευαγγελάτο! «ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ζουν ανάμεσά μας, είναι ημιμαθείς και δεν ξέρουν την τύφλα τους...»

Ο γνωστός παρουσιαστής σε ένα ακόμα ρεσιτάλ… αντικειμενικότητας και σοβαρότητας, απεφάνθη για το πνευματικό επίπεδο των ανεμβολίαστων Ελλήνω...


Ο γνωστός παρουσιαστής σε ένα ακόμα ρεσιτάλ… αντικειμενικότητας και σοβαρότητας, απεφάνθη για το πνευματικό επίπεδο των ανεμβολίαστων Ελλήνων. 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, που τον λάτρεψαν οι ρέκτες της Trash tv με τις αποκλειστικές συνεντεύξεις της «μάνας ρέιβερ», είπε στο MEGA: «Έχω μάθει για μια έρευνα για το ποιοι είναι οι ανεμβολίαστοι. Το προφίλ αυτών που αρνούνται τον εμβολιασμό. Θα την ακούσουμε σε λίγες ημέρες, είναι πολύ ενδιαφέροντα τα στοιχεία.

Και είναι ενδιαφέροντα… θα το πω… Γιατί δεν είναι οι άνθρωποι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, όπως ορισμένοι νομίζουν. Όχι! Οι πιο χαμηλού μορφωτικού επιπέδου άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί. Οι ημιμαθείς είναι αυτοί. Κάποιοι απ’ αυτούς που ζουν ανάμεσά μας και θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα και δεν ξέρουν την τύφλα τους».

Δοξάστε τον και δείτε το σχετικό βίντεο:

4 σχόλια

  1. Μην στεναχωριεσαι,αγορι μου,θα ερθει καποια μερα ο εισαγγελεας και για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ , ΑΚΟΥΣ???????????????
    Δολοφόνοι του σατανά………….ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ………………
    Στελέχη Pfizer -«Σατανική εταιρεία – Η φυσική ανοσία ΚΑΛΥΤΕΡΗ των εμβολίων».

    https://www.brighteon.com/902fc986-34d2-4c59-bc24-e6c0db87a50b


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΙΣΜΟΣ με κρυφό ΒΙΝΤΕΟ!!! Στελέχη της Pfizer φέρονται να δηλώνουν: «Σατανική εταιρεία – Η φυσική ανοσία ΚΑΛΥΤΕΡΗ των εμβολίων»

    Κρυφή κάμερα καταγράφει ομιλίες και προκαλεί παγκόσμιο σάλο! Μεγάλα ΜΜΕ δεν αναμεταδίδουν το ρεπορτάζ..

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/seismos-me-kryfo-vinteo-stelechi-tis-pfizer/


    -------------------------------------------

    Ρεπορτάζ προκαλεί «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ»: «Κρύβουν (πιθανές) παρενέργειες μετά το εμβόλιο», ΒΙΝΤΕΟ μέσα από νοσοκομεία


    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/reportaz-prokalei-pagkosmio-seismo/



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουμε υπ'οψη οτι,οτιδηποτε ακομα και ακρως επιστημονικο να βγει,που τους χαλαει τα σχεδια,το προσπερνανε γιατι δεν τους νοιαζει.Δεν ειναι οτι καποιοι ψηφισατε το ρεμαλι,γυιο του καθαρματος.Ειναι οτι στειλατε στη βουλη 158 αλητες,χωρις τσιπα,παρακολουθηματα της διαστροφης της συμμοριας.[Και οποιος τολμαει,εδω ειμαστε]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση