GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ! ΕΚΡΑΞΑΝ και στην Καβάλα την (υπουργό) Μίνα Γκάγκα...

Την Ανατολική Μακεδονία επισκέφθηκε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα στο πλαίσιο περιοδείας της στα ...


Την Ανατολική Μακεδονία επισκέφθηκε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα στο πλαίσιο περιοδείας της στα Νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.  

Αρχικά βρέθηκε στη Δράμα όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, ενώ αργά το μεσημέρι μετέβη και στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Η υφυπουργός μάλιστα έτυχε «θερμής υποδοχής» στο νοσοκομείο της πόλης, αφού εκτός από τους θεσμικούς παράγοντες την περίμενε και πλήθος υγειονομικών οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν τόσο για την οριακή κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας όσο και για τις δεκάδες αναστολές εργασίας που έχει επιβάλλει το Υπουργείο υγείας σε όλους τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Την ανάγκη να αυξηθούν τα ποσοστά των εμβολιασμών, ώστε να περιοριστούν τα κρούσματα και να μην πιέζεται το σύστημα υγείας τόνισε η κ. Γκάγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση