GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ και ο δεύτερος δράστης για τη ληστεία στην Μητροπόλεως...

Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης της ληστείας στην τράπεζα επί της οδού Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου. Λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοιν...



Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης της ληστείας στην τράπεζα επί της οδού Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου. Λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν στις 16:00 από τον εκπρόσωπο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά και σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στην αρχή του καλοκαιριού είχε συλληφθεί για απόπειρα κλοπής καθώς είχε σπάσει τη βιτρίνα καταστήματος.


Υπενθυμίζεται ότι χθες στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους ο 33χρονος κατηγορούμενος για την ένοπλη ληστεία τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου και η 34χρονη φίλη του που συνελήφθη μαζί του πριν λίγες μέρες στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Οι αρχές είχαν εκδώσει ένταλμα σύλληψης και για το δεύτερο πρόσωπο που συμμετείχε στη ληστεία.

Μεταξύ άλλων οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για τρεις ληστείες σε τράπεζες, μία στις 18 Αυγούστου σε υποκατάστημα στη Μεταμόρφωση, μία στις 2 Σεπτεμβρίου σε υποκατάστημα στη Νέα Ιωνία και η τρίτη ήταν αυτή στη Μητροπόλεως. Στη Μεταμόρφωση είχε μπει στο εσωτερικό της τράπεζας μόνο ο 33χρονος και ο δεύτερος δράστης περίμενε στο εξωτερικό, στη Νέα Ιωνία ο 33χρονος ήταν αυτός που περίμενε απέξω από την τράπεζα ενώ στην τράπεζα επί της Μητροπόλεως είχαν εισέλθει και οι δύο στο εσωτερικό.

Συνολικά, σε βάρος των τριών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων κακουργηματικού και πλημμεληματικού βαθμού που κατά περίπτωση αφορούν κατηγορίες για:

*Ληστεία από κοινού κατά συρροή
*Συνέργεια σε ληστεία
*Διακεκριμένη οπλοφορία άπαξ και κατ’ εξακολούθηση
*Οπλοφορία άπαξ και κατ’ εξακολούθηση
*Διακίνηση ναρκωτικών, αγορά και κατοχή από κοινού
*Άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση
*Οπλοκατοχή κατά συναυτουργία
*Υπόθαλψη
*Βία κατά υπαλλήλων


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση