GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΦΥΓΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ Βασιλακόπουλος και Πορτοσάλτε! «ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ο υποχρεωτικός εμβολιασμός...», «ΚΛΕΙΣΤΕ τις εκκλησίες...»

Το δίδυμο Βασιλακόπουλος-Πορτοσάλτε στο κυβερνητικό κανάλι ΣΚΑΪ πάλι τα σπάει!  Τι τους θέμε τους πολλούς λοιμωξιολόγους, τι το θέλουμε το υ...


Το δίδυμο Βασιλακόπουλος-Πορτοσάλτε στο κυβερνητικό κανάλι ΣΚΑΪ πάλι τα σπάει! 

Τι τους θέμε τους πολλούς λοιμωξιολόγους, τι το θέλουμε το υπουργείο Υγείας; Βάλτε αυτό το δίδυμο υστερίας να αποφασίζει και να διατάσσει. Στον ΣΚΑΪ οι μεγάλες αποφάσεις!

Επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού ώστε να καταπολεμηθεί η διασπορά του ιού, ζήτησε ο γνωστός και μη εξαιρετέος καθηγητής Εντατικής Θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αν στη χώρα μας δεν επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός τότε θα ζήσουμε πολύ δύσκολες στιγμές, αναφέροντας πως μια τέτοια επιλογή θα ήταν πιο έξυπνη από την επιβολή ενός λοκντάουν. «Υπέρ του εμβολίου αλλά κατά της υποχρεωτικότητας είναι κενά λόγια, υπάρχει ένα κομμάτι που δεν πείθεται από τους επιστήμονες», ανέφερε.

Κλείστε τις εκκλησίες, πέταξε ο Πορτοσάλτε. «Τράβα να εμβολιαστείς, να μην έχεις πρόβλημα», ήταν μια άλλη “βολή”.

Ο Βασιλακόπουλος από την άλλη είπε πως είναι τρομερό το γεγονός ότι οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας δεν επηρεάζονται από τους 30 με 50 νεκρούς καθημερινά. Σαν να λέει, δεν πιάνει τελικά η τρομοκρατία;

Μετά ακολουθεί συνέντευξη με νέο άτομο που νόσησε από κορωνοϊό. Όχι με νέο που έπαθε κάποια επιπλοκή από εμβόλιο. Επιλεκτική δημοσιογραφία, λέγεται αυτή, ευγενικά. ΜΗ ευγενικά, λέγεται προπαγάνδα και τρομοκρατία.

Πως καταφέρνουν τα βίντεο του ΣΚΑΪ να έχουν περισσότερα dislikes από likes, εκεί θα βρείτε τον λόγο γιατί δεν θέλει να εμβολιαστεί ο κόσμος.

Απολαύστε το:

 


2 σχόλια

  1. Ο Ναυπάκτου ταύτισε τους ανεμβολίαστους με τους ΝΑΖΙ

    https://www.youtube.com/watch?v=QyHI0ew74yw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος

    https://www.youtube.com/watch?v=F53fMVLCitU

    «Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου έχει την σημερινή του επικαιρότητα. Και πάλι βρισκόμαστε απέναντι σε έναν εχθρό, ο οποίος απειλεί την ζωή μας, απειλεί την ενότητά μας και πρέπει πάλι σύσσωμοι να αντιδράσουμε, υιοθετώντας το εμβόλιο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε και πάλι την ελευθερία μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ζήσουμε (αυτήν) την ζωή (εδώ) που είναι το πιο πολύτιμο αγαθό για όλους μας».


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση