GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ έκαναν «κατά λάθος» εμβόλιο κορονοϊού (αντί γρίπης) και έπαθαν καρδιακά προβλήματα...

Δύο παιδάκια εμβολιάστηκαν «κατά λάθος» με την ένεση COVID-19 ενώ η οικογένεια πήγε για την γρίπη - ΚΑΙ τα δύο υποφέρουν από καρδιακά προβλή...


Δύο παιδάκια εμβολιάστηκαν «κατά λάθος» με την ένεση COVID-19 ενώ η οικογένεια πήγε για την γρίπη - ΚΑΙ τα δύο υποφέρουν από καρδιακά προβλήματα...

Δύο μικρά παιδιά εμβολιάστηκαν "κατά λάθος" με την ένεση COVID-19 αντί για τη γρίπη στην Ιντιάνα (ΗΠΑ), σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Και τα δύο έχουν τώρα "καρδιακά προβλήματα", σύμφωνα με τον παιδίατρό τους, γράφει το Nationalfile.com.

Μια οικογένεια στο Έβανσβιλ των ΗΠΑ πήγε σε ένα τοπικό Walgreens για να να υποβληθούν στο εμβόλιο γρίπης συμπεριλαμβανομένων δύο μικρών παιδιών. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, όλα τα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των δύο παιδιών, "έλαβαν" κατά λάθος "μια πλήρη δόση του ενήλικου εμβολίου COVID-19 της Pfizer, σύμφωνα με την οικογένεια. Τα παιδιά, ηλικίας τεσσάρων και πέντε ετών, γεννήθηκαν το 2016 και το 2017, όπως αποδεικνύεται από τις κάρτες εμβολιασμού που παρέσχε η Walgreens στην οικογένεια.

Μετά την αλλαγή του εμβολίου, και τα δύο παιδιά αντιμετωπίζουν σημάδια "καρδιακών προβλημάτων", σύμφωνα με τον παιδίατρό τους. Το μικρότερο παιδί είναι άρρωστο, βήχει και έχει πυρετό.

Η μυοκαρδίτιδα, μια καρδιακή πάθηση στην οποία συσσωρεύεται υγρό κοντά στην καρδιά, έχει αποδειχθεί ότι είναι μια σπάνια παρενέργεια του εμβολίου Pfizer, αλλά φαίνεται να είναι πιο συχνή σε νεαρούς. Οι παρενέργειες από τα εμβόλια φαίνεται να γίνονται λιγότερο πιθανές καθώς το άτομο που τα λαμβάνει μεγαλώνει, σύμφωνα με την ιατρική έρευνα.

«Η οικογένεια είπε ότι έφυγε από το φαρμακείο νομίζοντας ότι είχε κάνει τα εμβόλια της γρίπης, αλλά ένας υπάλληλος της Walgreens τους τηλεφώνησε αργότερα και είπε ότι είχαν κάνει λάθος. Ο δικηγόρος είπε ότι οι κάρτες εκδόθηκαν τότε επειδή είχε δοθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ».

Το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων προσπάθησε να επικοινωνήσει με τοWalgreens σχετικά με το θέμα, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Αυτό συμβαίνει επειδή ο φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer προσπαθεί να λάβει έκτακτη έγκριση από τον FDA για να εμβολιάσει παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, σύμφωνα με πολλές αναφορές.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση