GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Μετά το μπάνιο στο Μαράθι, ποδηλατάδα στα Χανιά...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να περάσει ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στα Χανιά...  Αξιοποιώντας και τον καλοκαιρινό καιρό, αντί...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να περάσει ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στα Χανιά... 

Αξιοποιώντας και τον καλοκαιρινό καιρό, αντίθετα με άλλες περιοχές που η κακοκαιρία «Αθηνά» έχει κάνει την εμφάνισή της στην δε Βόρεια Εύβοια οι καταστροφές την ίδια ώρα είναι μεγάλες, ο πρωθυπουργός αρχικά χθες Σάββατο (0πήγε στο Μαράθι μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα, απολαμβάνοντας ένα ακόμη μπάνιο, ίσως το τελευταίο για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Και σήμερα, Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει μία ποδηλατάδα στο Ακρωτήρι και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μονής Αγίας Τριάδας. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του Flashnews.gr, ο πρωθυπουργός, με πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό, φεύγει από το μοναστήρι, στην είσοδο του οποίου είχε έναν χαιρετισμό με τον Ηγούμενο, Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό. 

1 σχόλιο

  1. Μπραβο Κυριακο,παλληκαρι μου,δωσε πονο στους μαλακες που σε ψηφισαν.Ετσι κι αλλιως εσυ,το κομποδεμα το εκανες,αντε να ξεπουλησεις τιποτε αλλο,να βολεψεις και τον γυιο σου και στα τετοια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση