ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ! «Εμβόλιο ή αναστολή μισθού για όλους» απαιτεί ο Καπραβέλος...

Share it:

«Η Ιταλία δίνει πέντε φορές ευκαιρία και μετά τέλος - Να πιέσουμε την κυβέρνηση να το κάνει», είπαν...

Ο συντονιστής διευθυντής της Β΄ ΜΕΘ «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, αγνοώντας την φτωχοποίηση ανθρώπων, ζήτησε την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, με τον δημοσιογράφο, Άρη Πορτοσάλτε, να ισχυρίζεται πως στην Ιταλία τους δίνουν 5 φορές ευκαιρία να προσκομίσουν το «πράσινο πιστοποιητικό εμβολιασμού» και μετά προβαίνουν σε αναστολή μισθού.

«Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στην ανθρώπινη δραστηριότητα. Αυτό που κάνει η Ιταλία με την πράσινη κάρτα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Για να πάτε κάπου πρέπει να έχετε το πάσο εμβολιασμού», δήλωσε με τον δημοσιογράφο να συμπληρώνει:
«Και σε όλη την δημοσιουπαλληλία. Οι εργαζόμενοι στον κρατικό τομέα να είναι όλοι με το πιστοποιητικό. Να πιέσουμε την κυβέρνηση να το κάνει».
«Αντιδρούν μόνο οι συνδικαλιστές με την επέκταση της υποχρεωτικότητας, διότι στερούνται του μισθού», τόνισε ο κ. Καπραβέλος με τον κ. Πορτοσάλτε να καταλήγει:
«Στην Ιταλία τους δίνουν πέντε φορές ευκαιρία και μετά τους αναστέλλουν τον μισθό».

Σημειώνεται πως το υγειονομικό πάσο έγινε υποχρεωτικό στις 15 Οκτωβρίου στην Ιταλία για όλους τους εργαζομένους.
Δείτε το βίντεο:

Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση