ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ γνωστός δημοσιογράφος! «ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ θανάτους μετά από εμβόλια...»

Share it:

Ο Αμερικανός παρουσιαστής podcast, Joe Rogan, κατηγόρησε την Google ότι συγκαλύπτει πληροφορίες για θανάτους που σχετίζονται με εμβόλια, λέγοντας ότι μπορεί να βρει σχετικά άρθρα για το θέμα μόνο όταν χρησιμοποιεί άλλες μηχανές αναζήτησης.

Μιλώντας με τον δημοσιογράφο Alex Berenson, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης για μία απλή ερώτηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID, ο Rogan είπε «Ποια είναι η πηγή όλων αυτών;».

«Είναι ένας από τους λόγους που σταμάτησα να χρησιμοποιώ την Google για αναζήτηση πραγμάτων επίσης», συνέχισε ο Ρόγκαν, προσθέτοντας “Κάνουν κάτι για να επιμεληθούν των πληροφοριών (σ.σ. να παρουσιάσουν αυτά που θέλουν).

«Κοίτα, αν ήθελα να βρω συγκεκριμένες περιπτώσεις για άτομα που πέθαναν από τραυματισμούς που σχετίζονται με το εμβόλιο, έπρεπε να πάω στο Duck Duck Go. Δεν τα βρήκα στην Google», είπε ο Ρόγκαν.

Πώς λοιπόν θα ενημερώνεται ο κόσμος αν εταιρείες αποκρύπτουν στοιχεία, όπως ισχυρίζονται δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ. Σημειώνεται πως ο Joe Rogan δεν είναι κάποιος γραφικός Podcaster αλλά έχει πάρει συνεντεύξεις ακόμα και από τον Elon Musk.

Δείτε το βίντεο:


Στην συνέχεια ο Bergenson έδειξε στοιχεία που φέρονται να δείχνουν πως στην Βρετανία και στο Ισραήλ οι περισσότεροι θάνατοι είναι εμβολιασμένων, ενώ μην ξεχνάτε και το ρεπορτάζ από την Ταιβάν που γνωστοποίησε ως οι θάνατοι μετά από εμβόλια είναι περισσότεροι από εκείνους του COVID.

«Τα καλύτερα δεδομένα που έχουμε, βγαίνουν από το Ηνωμένο Βασίλειο, και το Ισραήλ. Και πρέπει να το λέω συνέχεια στους ανθρώπους γιατί σχεδόν δεν το πιστεύουν. Στο Ηνωμένο Βασίλειο 70 και (περισσότεροι) των ανθρώπων που πέθαναν τώρα από κόβιντ, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Και στο Ισραήλ ήταν, -70% – ναι 70% στα 10 από τα από τους ανθρώπους. Θα συνεχίσω να το λέω γιατί κανείς δεν το πιστεύει, αλλά οι αριθμοί είναι εκεί στα κυβερνητικά έγγραφα. Δεν είναι μυστικό, δεν είναι θεωρία συνωμοσίας», τόνισε μεταξύ άλλων.
Δείτε και αυτό το βίντεο:

Share it:

Διεθνή

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Πρώτη

Media

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση