ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΑΝΑΤΡΟΠΗ από το αμερικανικό CDC! «ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ οι προϋποθέσεις για τους πλήρως εμβολιασμένους...»

Share it:

Η ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έχει ήδη αρχίσει να διανέμεται στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως και αφορά συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων.  

Ωστόσο, η ευρεία διανομή των ενισχυτικών δόσεων των εμβολίων μπορεί να αλλάξει τις προϋποθέσεις, υπό τις οποίες κάποιος θα θεωρείται πλήρως εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού, όπως είπε και η διευθύντρια του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (CDC), Ροσέλ Ουαλένσκι.

Η ίδια δήλωσε πως η υπηρεσία της ενδέχεται να αλλάξει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες κάποιος θα θεωρείται πλήρως εμβολιασμένος, λέγοντας: «Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσουμε την έννοια του πλήρως εμβολιασμένου στο μέλλον, όμως τώρα αυτό που θα πω είναι ότι όποιος μπορεί ας κάνει την τρίτη δόση».

Στις ΗΠΑ σήμερα, όποιος έχει λάβει δύο δόσεις από το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech ή της Moderna ή ακόμα και το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, θεωρείται πλήρως εμβολιασμένος.

«Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε τη δυνατότητα παροχής της τρίτης δόσης σε όλους. Δεν έχουν αλλάξει οι προϋποθέσεις για να θεωρείται κανείς πλήρως εμβολιασμένος. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το μήκος κύματος», προσέθεσε η Ουαλένσκι.
Share it:

Διεθνή

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση