GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EKTAKTH χρηματοδότηση 20 εκατ. ευρώ για την Βόρεια Εύβοια...

Έκτακτη χρηματοδότηση 20 εκατομμύρια ευρώ για την Βόρεια Εύβοια για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πλημμύρες, ανακοίνωσε από την Αγί...


Έκτακτη χρηματοδότηση 20 εκατομμύρια ευρώ για την Βόρεια Εύβοια για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πλημμύρες, ανακοίνωσε από την Αγία Άννα ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος. 

Όπως δήλωσε ο κ. Τριαντόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ -σύμφωνα με το evima- θα δοθεί νέα έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 20 εκατ. ευρώ για τη Βόρεια Εύβοια ενώ σημείωσε ότι τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα συνεχίζονται.

«Από την πρώτη στιγμή, με εντολή Πρωθυπουργού, βρεθήκαμε στη Β. Εύβοια και στο πεδίο με το δήμαρχο, αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες που άμεσα προχωρούν σε καθαρισμούς και τις πρώτες αποκαταστάσεις. Η στήριξη του κράτους -φυσικά- και θα συνεχιστεί για να καλυφθούν οι οποίες νέες ανάγκες, ενώ τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα συνεχίζονται», δήλωσε ο κ. Τριαντόπουλος από τα Βασιλικά και το Ψαροπούλι.

Στη Βόρεια Εύβοια βρίσκεται επίσης ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση