GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; «ΑΠΟΡΡΗΤΑ email αναφέρονται σε χρήση εμβρυϊκού ιστού για το εμβόλιο της Pfizer!»

Πληροφοριοδότης της Pfizer εμφανίστηκε στο Project Veritas ισχυριζόμενη πως αποκαλύπτει συγκλονιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που...


Πληροφοριοδότης της Pfizer εμφανίστηκε στο Project Veritas ισχυριζόμενη πως αποκαλύπτει συγκλονιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνουν στελέχη εταιρειών να διατάζουν το προσωπικό να σιωπήσει σχετικά με την χρήση ανθρώπινου εμβρυϊκού ιστού στις εργαστηριακές δοκιμές του εμβολίου COVID της εταιρείας.

Μέχρι στιγμής οι εν λόγω υπερσυντηρητικοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι στηρίζονται από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντ. Τραμπ, έχουν δημοσιεύσει στοιχεία και ομιλίες από κρυφές κάμερες, οι οποίες φέρονται να εκθέτουν επιστήμονες εταιρειών εμβολιασμού (ΕΔΩ).

Αυτή την φορά, η ελεγκτής ποιότητας κατασκευής της Pfizer, Melissa Strickler, φέρεται να παρέδωσε τα εσωτερικά μηνύματα της εταιρείας στο Project Veritas, εκθέτοντας την πρόθεση της Pfizer να αποκρύψει πληροφορίες σχετικά με τον εμβρυϊκό ιστό που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη του εμβολίου COVID.

Σε ένα email, ο επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής της Pfizer, Φίλιπ Ντόρμιτσερ, φέρεται να παραδέχτηκε ότι ο ιστός του εμβρύου χρησιμοποιείται στο πρόγραμμα εμβολίων της εταιρείας, αλλά παρότρυνε τους υπαλλήλους να μην αποκαλύπτουν αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους.

Ομοίως, η Ανώτερη Διευθύντρια Pfizer της Worldwide Research Vanessa Gelman ενθάρρυνε το προσωπικό να αποφύγει να μιλήσει για ανθρώπινα εμβρυϊκά κύτταρα στο πρόγραμμα εμβολίων της εταιρείας.

Η Strickler πάντως είπε στο Project Veritas ότι δεν ήταν σίγουρη για το αν ο εμβρυϊκός ιστός έφτασε στο τελικό προϊόν εμβολίου COVID.

Παρατίθεται απλά το ρεπορτάζ. Χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά των φερόμενων αποκαλύψεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση