GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΤΙ ΕΚΡΥΒΕ ένα συνέδριο για το «ξεπέρασμα της γρίπης» (με τη συμμετοχή του Fauci!) από τις 29 Οκτώβρη 2019...

Βάλτε στην άκρη, προς στιγμήν, αυτά που ξέρετε για την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία. Και δείτε το παρακάτω video, διάρκειας 1,5 λεπτού. Θα...



Βάλτε στην άκρη, προς στιγμήν, αυτά που ξέρετε για την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία. Και δείτε το παρακάτω video, διάρκειας 1,5 λεπτού. Θα χρειαστεί να το ξαναδείτε, ίσως και τρίτη φορά – δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Στη συνέχεια θα σας βοηθήσουμε εξηγώντας.


Πριν απ’ όλα οι συστάσεις. Εκτός απ’ τον δημοσιογράφο και τον Fauci, ο τρίτος που μιλάει είναι ο Rick Bright, πρώην διευθυντής της Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA). H BARDA είναι υπηρεσία του αμερικανικού υπουργείου υγείας, αρμόδια κυρίως για αντίμετρα κατά της βιοτρομοκρατίας και, επιπρόσθετα, για τις πανδημίες γρίπης ή καινούργιες ιώσεις.

Πρόκειται για εκδήλωση του Milken Institute. Αυτό το «μαγαζί» δημιουργήθηκε το 1991 από τον πρώην τραπεζίτη Michael Milken, που έγινε γνωστός σαν πρωτοπόρος στη δημιουργία και στην αξιοποίηση των «junk bonds», των χρηματιστηριακών προϊόντων / σκουπιδιών, ενώ καταδικάστηκε σε φυλάκιση για παραβίαση της χρηματιστηριακής νομοθεσίας. Το «ινστιτούτο» του, τυπικό παράδειγμα του κυριλέ μαφιόζικου ξεπλύματος στις ηπα, εμφανίζεται σαν think tank που ασχολείται με την «επίλυση κοινωνικών προβλημάτων μέσω χρηματιστηριακών καινοτομιών και των νόμων της αγοράς» με έμφαση στο «ανθρώπινο κεφάλαιο».

To «συνέδριο για το μέλλον της υγείας» έγινε στις 28, 29 και 30 Οκτώβρη του 2019. Μεταξύ των χορηγών ήταν φαρμακοβιομηχανίες όπως η Genentech (θυγατρική της Roche), η Merck, η Pfizer, η Heron…

Ανάμεσα στα πολλά παράλληλα workshops και διαλέξεις που έγιναν στις 3 ημέρες (με μια χιλιάδα συμμετέχοντες…) υπήρχαν θέματα όπως «Οι νέες τεχνολογίες που τουρμπο-αλλάζουν την εξέλιξη της ιατρικής», «Η ενεργοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης στην έρευνα και στις εφαρμογές των βιο-φαρμακευτικών εταιρειών», «Η δύναμη των data στην πρόληψη, στην πρόβλεψη και στην εξατομίκευση της φροντίδας υγείας», «Ξαναορίζοντας την φιλανθρωπική ανακάλυψη φαρμάκων», «Οι θεραπείες 2.0 του 21ου αιώνα», κλπ. Με λίγα λόγια δεν επρόκειτο για κρυφή συνάντηση συνωμοτών, αλλά για ένα (ακόμα) κεντρικό δημόσιο ραντεβού όλων των ενδιαφερόμενων της βιομηχανίας της υγείας εν όψει (τότε) του μεγάλου άλματος της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Στους ομιλητές, εκτός από δεκάδες ceo και ιδιοκτήτες πολλών ειδών επιχειρήσεων (φαρμακευτικές, ασφαλιστικές, μήντια) και πανεπιστημιακούς / ερευνητές, υπήρχαν υπουργοί του ψόφιου κουναβιού (υγείας, αστικής ανάπτυξης…) γερουσιαστές, βουλευτές… Όλος ο καλός ο κόσμος.

(Είναι η πραγματικότητα που διάφοροι ηλίθιοι ή εγκάθετοι επώνυμοι influencers caradinieri και pfizerοι αρνούνται να παραδεχτούν ότι υπηρετούν.)

Το συγκεκριμένο video είναι μοντάζ 2 αποσπασμάτων απ’ την συζήτηση με θέμα «Ξεπερνώντας την γρίπη: η αναζήτηση ενός παγκόσμιου εμβολίου», που απασχόλησε στις 29 Οκτώβρη 2019. Εν τω μεταξύ εντελώς συμπτωματικά το εν λόγω συνέδριο ξεκίνησε 10 ημέρες μετά από ένα άλλο σημαντικό γεγονός, μια άσκηση «φονικής πανδημίας κορωνοϊού», που έγινε στις 18 Οκτώβρη 2019 στη Ν. Υόρκη, οργανωμένο απ’ το «παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ», το «ίδρυμα Bill & Melinda Gates», και το χωμένο παντού «John Hopkins Center for Health Security». Αναφερόμαστε στο “event 201”.

Εντελώς συμπτωματικά; Καθώς πλησίαζε το τέλος του 2019, τα δυτικά αφεντικά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος ένοιωθαν όλο και μεγαλύτερη ασφυξία επειδή καθυστερούσαν την κατάληψη του κοινωνικού εργοστάσιου ενόσω ο ασιάτης αντίπαλός τους προέλαυνε… Μια ασφυξία που την διαχειρίζονταν με όλο και πυκνότερες (και προπαγανδιστικές) προετοιμασίες για το «μεγάλο ντου»….


 Και τώρα στο κυρίως θέμα. Οι καθεστωτικοί συνήγοροι που αποκαλούνται «fact checkers» προσπάθησαν να αθωώσουν τους Fauci και Bright… Πουθενά στη διάρκεια της συζήτησης δεν έκαναν κάποιο σχόλιο που να υποδεικνύει ένα σχέδιο «μαζικού κοινωνικού εκφοβισμού» χρησιμοποιώντας έναν «καινούργιο ιό» έγραψαν οι «fact checkers» στις 10 Ιούνη του 2021, μετά την ανακάλυψη της συγκεκριμένης εκδήλωσης και την δημοσιοποίηση του video της.

Πράγματι… Η λέξη «φόβος» δεν αναφέρεται καθαρά… Μετά την εντυπωσιακή «θέση» του δημοσιογράφου περί “ανατίναξης του συστήματος υγείας”, οι δυο «ειδικοί» μιλούν για την αποδιάρθρωση του υπάρχοντος (ως το 2019) συστήματος διαγνώσεων και εμβολιαστικών θεραπειών∙ μιλούν για τα εμπόδια που δημιουργεί ο «παλιός τρόπος» των κλασσικών και αποτελεσματικών εμβολίων (οι αδρανοποιημένοι ιοί των παραδοσιακών εμβολίων παράγονταν σε αυγά) ∙ παραδέχονται πως αν εφαρμοστούν οι κανόνες ασφαλείας σε ένα «νέο εμβόλιο» θα χρειαστούν 10 χρόνια για να βγει στην αγορά (άρα αυτοί οι κανόνες πρέπει να σμπαραλιαστούν για να τελειώνει η ιστορία με την ασφάλεια των γενετικών επεμβάσεων…)∙ δεν αναφέρονται ρητά στη γενετική μηχανική σαν το «μέλλον» αλλά είναι ξεκάθαρο πως αυτήν εννοούν∙ αναφέρονται εν τέλει ελάχιστα συγκεκαλυμένα στη δημιουργία ενός «σοκ» που θα μετατρέψει το RNA ‘ενός νέου ιού που θα προκύψει στην κίνα’ (διαβολεμένη σύμπτωση!!!) σε ‘νέου τύπου εμβόλια’ (σαν «έμπλαστρα» τα φαντάζεται ο Bright…)

Όντως, στο στόμα αυτού του πρώην κρατικού μεγαλοστελέχους ο «νέος ιός» δεν σημαίνει υποχρεωτικά κορωνοϊό. Θα μπορούσε να εννοεί έναν «νέο ιό γρίπης», αφού άλλωστε το θέμα της συζήτησης ήταν το «ξεπέρασμα της γρίπης». Έχοντας όμως δίπλα του τον Fauci αποκλείεται να αγνοούσε ότι ο συγκεκριμένος μαφιόζος ήταν χωμένος βαθιά σε πειράματα μετατροπής κορωνοϊών σε όπλα (και) στο βιολογικό εργαστήριο της Wuhan… Εξάλλου, ακριβώς για μια πανδημία κορωνοϊού είχαν ασχοληθεί πριν λίγες ημέρες στο “event 201”, αν και όχι κινεζικής προέλευσης. Αποκλείεται κοτζάμ Bright να μην παρακολούθησε την συγκεκριμένη «άσκηση».

Εκείνο που κουβεντιαζόταν λοιπόν, όμορφα κι ωραία, στις 29 Οκτώβρη του 2019, ήταν αυτό που μπορείτε να διαβάσετε πιο αναλυτικά στο ερχόμενο cyborg 22 σε ένα κείμενο για τις «πατέντες κορωνοϊών»: επειδή η γρίπη ήταν και είναι εξαιρετικά οικεία στους πληθυσμούς, η προσπάθεια καθολικής τεχνολογικής επιβολής μέσω σοκ γύρω από έναν ιό γρίπης είχε ανυπέρβλητα κοινωνικά όρια. (Ουσιαστικά απέτυχε δυο φορές, το 2003 και το 2009). Το τεχνολογικά «καινούργιο» για να επιβληθεί καθολικά (σαν «παγκόσμιο εμβόλιο»…) χρειαζόταν μια «καινούργια αφορμή», τέτοια που οι δημαγωγοί του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος να πουν στους υποτελείς («από μέσα», δηλαδή σαν «ειδικοί») … δεν μας νοιάζει ποια είναι η αντίληψή σας, εμείς θα ορίσουμε το πρόβλημα…. με αποδιοργανωτικό και επαναληπτικό τρόπο… (γιατί χρειάζονται και τα δύο…)» Σαν carpet bombing που θα έλεγε η περιθωριακή ασταμάτητη μηχανή.

Η κατάλληλη «καινούργια αφορμή» θα μπορούσε να κατασκευαστεί μόνο γύρω από «κάτι» που θα προβαλλόταν σαν «καινούργιο, άγνωστο, φονικό» – ενώ στην πραγματικότητα ήταν παλιό, γνωστό, πατενταρισμένο, και όχι ιδιαίτερα επικίνδυνο…

Αν τα πιο πάνω σας φαίνεται ότι ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο όσων που είδατε και ακούσατε σε 1,5 λεπτό, βάλτε ξανά στη θέση τους όσα ξέρετε και έχετε / έχουμε ζήσει και ζούμε με την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία.

Ταιριάζουν απόλυτα… Όχι;


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση