GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

KAI META, MAΣ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ! «Κάνω shopping therapy και ξοδεύω πολλά» λέει με καμάρι η Ματίνα Παγώνη...

«Κάνω shopping therapy και έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου», είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».Αποκά...



«Κάνω shopping therapy και έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου», είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».Αποκάλυψε πως η μεγάλη της αδυναμία είναι οι τσάντες λέγοντας πως ξοδεύει μια μικρή περιουσία για την απόκτησή τους.

Για την προσωπική της ζωή και τις γενικότερες επιλογές της μίλησε η Ματίνα Παγώνη στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα».  Συγκεκριμένα η γιατρός ως γνήσια κοκέτα γυναίκα είπε πως έχει μια κάποια αδυναμία στις τσάντες, λέγοντας πως ξοδεύει μια μικρή περιουσία για την απόκτησή τους.

Δήλωσε πως την ευχαριστεί να κάνει αγορές καθώς αποτελεί για εκείνη έναν τρόπο αποσυμφόρησης από την ένταση της καθημερινότητας. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κάνω shopping therapy. Μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τσάντες και πρέπει να πω ότι ξοδεύω χρήματα και δεν είναι σωστό τόσο πολλά. Βέβαια και τα γυαλιά… Έχω πολύ ακριβά πράγματα στη συλλογή μου».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον εκπληκτικό μίμο Τάκη Ζαχαράτο οπού όπως όλοι θυμόμαστε την έχει υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία. Η Ματίνα Παγώνη είπε σχετικά: «Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι η λατρεία μου. Τον Σεφερλή δεν τον ξέρω. Τον γνώρισα τηλεοπτικά σε έναν διάλογο που είχαμε, δεν έχω πάει ακόμα να δω την παράσταση».

Τέλος, απάντησε πως δεν έκανε παιδί συνειδητά καθώς δεν επιθυμούσε να αφοσιωθεί στο μεγάλωμά του καθώς την ενδιάφερε περισσότερο η καριέρα. Πιστεύει, επίσης, πως καθοριστικό ρόλο στο μεγάλωμα του παιδιού παίζει η μάνα και όχι ο πατέρας ή ένας τρίτος.

2 σχόλια

  1. Άλλο ένα τηλενούμερο στην κατακαϋμένη Αράχωβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πού τα βρισκει τα λεφτα Οεοο;Τι ανεχεστε ρε κρετινοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση