GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Nutri-score"... Ποιος έχει επενδύσει σ΄αυτές τις μακάβριες τακτικές και τις έχει πατεντάρει; Ο γνωστός μας Μπιλ Γκέιτζ!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ας δούμε, τώρα, πώς συνδέονται, οι διάφορες γρίπες (πτηνών, χοίρων, κορονοϊοι), η ηλεκτρονική καταγραφή του...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Ας δούμε, τώρα, πώς συνδέονται, οι διάφορες γρίπες (πτηνών, χοίρων, κορονοϊοι), η ηλεκτρονική καταγραφή του... ιστορικού υγείας μας, η διατροφή μας, οι συναλλαγές μας με υπαρκτό χρήμα και κοινωνικές μας δραστηριότητες με τον παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού, από το 1% των υπερπλουσίων.
Νομίζω ότι λίγοι έχουν ακούσει την λέξη "Nutri-score".
Αυτή, λοιπόν, είναι μια μέθοδος, Γαλλικής "εμπνεύσεως", ταξινόμησης όλων των ειδών τροφίμων και ποτών, σε πέντε κατηγορίες (Α, Β, Γ, Δ, Ε), ανάλογα με την κρίση ενός αλγόριθμου!!!!😂
Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο "φωστήρας" αυτού του αλγόριθμου, αλλά αυτή η ηλεκτρονική μπούρδα κατατάσσει το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, στα σκουπίδια της διατροφικής αξίας (κατηγορία Δ), ενώ το κέτσαπ, στο τοπ της καλής διατροφής (Α).
Σκουπίδια είναι και το μέλι μας, οι ελιές μας, η φέτα μας και τα γαλακτοκομικά μας.
Σούπερ τροφή, όμως, θεωρούνται τα ανθρακούχα ή  ενεργειακά ποτά.
Οι παραγωγοί μας πιέζονται, από τους σουπερμαρκετάδες να "χρωματίσουν" τις συσκευασίες τους με ανάλογο χρώμα κατάταξης, αν και δεν θεωρείται υποχρεωτικό, αλλά θα το κάνουν θέλουν-δεν θέλουν, όπως τα εμβόλια.
Όλες οι μεσογειακές χώρες έχουν ξεσηκωθεί, βλέποντας τις παραγωγές τους να κρίνονται, ως "ακατάλληλες" στην διατροφή μας και ζητούν αλλαγή του τρόπου αξιολόγησης των τροφίμων τους.
Αυτή η ίδια Ευρωπαϊκή Ένωση, από την άλλη, χρηματοδοτεί εταιρίες (στην Ισπανία κ.α.), για την παραγωγή συνθετικού κρέατος!!! Μιλάμε, για κρέας, που παράγεται με την εμφύτευση μυϊκών κυττάρων, σε μήτρα κολλαγόνου και θρεπτικό διάλυμα, ορμονών και αυξητικών παραγόντων.
Ποιος έχει επενδύσει σ΄αυτές τις μακάβριες τακτικές και τις έχει πατεντάρει;; Ο γνωστός μας Μπιλ Γκέιτζ! Εδώ και μια 5ετία προσπαθεί να κατασκευάσει την συνθετική μπριζόλα στις εταιρίες του, Beyond Meat, Impossible Foods, Memphis Meats και την Nature’s Fynd.
Ποιος χρηματοδοτεί άλλες εταιρίες του εξωτερικού (Ισπανία), για να προωθήσουν το καλλιεργημένο κρέας, στην αγορά;; Η Biontech!! Του Μπιλ κι αυτή! Αυτή των εμβολίων!
Ποιος απαγόρευσε, από το 2010, την χρήση εθνικών, τοπικών ποικιλιών σπόρων, στους καλλιεργητές και την αντικατέστησε με τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους, που απαγορεύεται να ξαναχρησιμοποιηθούν, για δεύτερη σπορά, αλλά μόνο να ξανα-αγοραστούν, από τους αγρότες;;  Ο γνωστός μας Μπιλ! Αυτός έχει τις πατέντες! Αυτός τους πουλάει! Με εντολή της ΕΕ!
Και όλα αυτά με πρόφαση την "κλιματική αλλαγή"! Την 'κλιματική καταστροφή"!
Ελέγχουν την τροφή σου, την αρρώστια σου, τις κινήσεις σου, τις συναλλαγές σου (30% ηλεκτρονικά, απαραιτήτως!), την παραγωγή σου με "γρίπες" στα ζώα, πατενταρισμένους σπόρους και "χρωματισμούς" προϊόντων. Ελέγχουν ακόμα και την αναπνοή σου!
Για χρήμα, περισσότερο χρήμα, ξανά χρήμα και εξουσία!
Εξουσία των μισότρελών, που τους παραδίδεις τα πάντα, εθελοντικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση