GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλόντια Σίφερ και Σακίρα εμπλέκονται με εταιρείες offshore στα Pandora Papers...

Καλλιτεχνική διάσταση έχει πάρει η υπόθεση των «Pandora Papers» αφού, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή, η Σακίρα και η Κλόντια Σίφερ φέρεται ν...



Καλλιτεχνική διάσταση έχει πάρει η υπόθεση των «Pandora Papers» αφού, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή, η Σακίρα και η Κλόντια Σίφερ φέρεται να εμπλέκονται σε αυτά.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, και το σούπερ μόντελ από τη Γερμανία, Κλόντια Σίφερ, συνδέονται με υπεράκτια περιουσιακά στοιχεία, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (03/10).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Infobae» που επικαλείται τα «Pandora Papers», «μεταξύ των προσώπων που τα έγγραφα συνδέουν με υπεράκτια περιουσιακά στοιχεία, υπάρχει η ποπ ντίβα, Σακίρα, και το σούπερ μόντελ, Κλόντια Σίφερ».

Επισημαίνεται ότι η Διεθνής Κοινοπραξία Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ), η οποία χρηματοδοτήθηκε ιδίως από κεφάλαια του επιχειρηματία, Τζορτζ Σόρος, δημοσίευσε τα «Pandora Papers» σχετικά με την υποτιθέμενη εμπλοκή ορισμένων ηγετών του κόσμου σε σχήματα offshore.

Μάλιστα, πάνω από 35 νυν και πρώην πολιτικοί εμφανίζονται σε αυτά τα έγγραφα, καθώς και 400 αξιωματούχοι από περίπου 100 χώρες, με την εν λόγω έρευνα να χαρακτηρίζει τις ΗΠΑ ως τον «μεγαλύτερο φορολογικό παράδεισο».
Η δημοσιογραφική κοινοπραξία είχε αποκαλέσει την έρευνα ως τη «μεγαλύτερη έκθεση οικονομικών μυστικών που είχε κάνει ποτέ» και σημείωσε ότι ο φάκελος περιείχε αναφορές από περισσότερους από 600 δημοσιογράφους από 117 χώρες και δεδομένα από περισσότερα από 11,9 εκατομμύρια αρχεία που προέκυψαν ως αποτέλεσμα διαρροών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση