ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΡΟΥΚΕΤΑ από τον (πυρηνικό γιατρό) Ζ. Δεληχά: «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ νοσούν και πεθαίνουν, πλέον, από τον κορονοϊό οι εμβολιασμένοι...»

Share it:
Μελέτες από την Αγγλία που δείχνουν ότι όσο περνά ο καιρός οι εμβολιασμένοι νοσούν από κορονοϊό αλλά και πεθαίνουν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους παρουσίασε ο πυρηνικός γιατρός του Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Ζήσης Δεληχάς μιλώντας στον Ανατρεπτικό Δελτίο στο AlertTv. 
"Σταδιακά οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν και καταλήγουν" τόνισε αναλύοντας τα σχετικά στοιχεία και διατυπώνοντας το συμπέρασμα ότι "τα εμβόλια δεν μας προστατεύουν τελικά σε τόσο ικανό βαθμό. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε ημέρα ολοένα και περισσότερο.."Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Επιλογές

Κοινωνία

Πρώτη Σελίδα

Πρώτη1

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

  1. Παρακαλούμε και ένα link για τις μελέτες από την Αγγλία .Πίνακες μπορεί ο καθένας να φτιάξει.Μόνο οι δημοσιευμένες μελέτες έχουν αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση