GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΟΥΚΕΤΑ από τον (πυρηνικό γιατρό) Ζ. Δεληχά: «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ νοσούν και πεθαίνουν, πλέον, από τον κορονοϊό οι εμβολιασμένοι...»

Μελέτες από την Αγγλία που δείχνουν ότι όσο περνά ο καιρός οι εμβολιασμένοι νοσούν από κορονοϊό αλλά και πεθαίνουν περισσότερο από τους ανεμ...

Μελέτες από την Αγγλία που δείχνουν ότι όσο περνά ο καιρός οι εμβολιασμένοι νοσούν από κορονοϊό αλλά και πεθαίνουν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους παρουσίασε ο πυρηνικός γιατρός του Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Ζήσης Δεληχάς μιλώντας στον Ανατρεπτικό Δελτίο στο AlertTv. 
"Σταδιακά οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν και καταλήγουν" τόνισε αναλύοντας τα σχετικά στοιχεία και διατυπώνοντας το συμπέρασμα ότι "τα εμβόλια δεν μας προστατεύουν τελικά σε τόσο ικανό βαθμό. Και αυτό αποδεικνύεται κάθε ημέρα ολοένα και περισσότερο.."



1 σχόλιο

  1. Παρακαλούμε και ένα link για τις μελέτες από την Αγγλία .Πίνακες μπορεί ο καθένας να φτιάξει.Μόνο οι δημοσιευμένες μελέτες έχουν αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση