GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«TRUTH SOCIAL!» «Χάκαραν» τη νέα κοινωνική πλατφόρμα του Τραμπ πριν καν ανέβει...

Η νέα πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης «Truth Social» παραβιάστηκε μέσα σε δύο ώρες από την ανακοίνωση του Τραμπ το βράδυ της Τετάρτης 2...


Η νέα πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης «Truth Social» παραβιάστηκε μέσα σε δύο ώρες από την ανακοίνωση του Τραμπ το βράδυ της Τετάρτης 21/10 ο οποίος αναφέρθηκε πως ο εν λόγω ιστότοπος αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές του 2022.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Τραμπ ανακοίνωσε μέσω δελτίου τύπου τη δημιουργία της νέας του επιχείρησης μέσων ενημέρωσης που ονομάζεται «Trump Media &Technology Group», η οποία θα περιλαμβάνει μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται «TRUTH Social».
Αρκετοί δημοσιογράφοι τεχνολογίας φέρονται να βρήκαν τον ιστότοπο και δημιούργησαν ψεύτικους λογαριασμούς για τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον πρώην αντιπρόεδρο Μάικ Πενς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποσυνδεθεί αμέσως ο δημόσιος τομέας της ιστοσελίδας, σύμφωνα με τον Mikael Thalen της Daily Dot, ο οποίος δημιούργησε το ψεύτικο προφίλ Τραμπ. Ο Thalen είπε ότι κατάφερε να τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης του μενού ρυθμίσεων λογαριασμού πριν αποκλειστεί η πρόσβαση.

Ο δημοσιογράφος τεχνολογίας της Ουάσιγκτον Ποστ Drew Harwell ήταν επίσης σε θέση να κάνει έναν ψεύτικο λογαριασμό για τον Πενς, και ανέφερε στο Twitter την Τετάρτη, 20/10 ότι οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να εγγραφούν για να δημιουργήσουν λογαριασμούς χρησιμοποιώντας έναν δημόσια διαθέσιμο σύνδεσμο.

«Κυριολεκτικά μόλις κατέγραψα το «Μάικ Πενς».Ο ιστότοπος δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμα και είναι ήδη τόσο ευάλωτος», πρόσθεσε ο Harwell. Σε ένα επόμενο tweet, αποκάλυψε ότι ο λογαριασμός είχε ανασταλεί.

Επιπλέον, τα διαδικτυακά τρολ βρήκαν μια ακυκλοφόρητη δοκιμαστική έκδοση του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης του Τραμπ, του έφτιαξαν έναν ψεύτικο λογαριασμό και τον χρησιμοποίησαν για να δημοσιεύσουν την εικόνα σύμφωνα με τον Χάργουελ.

Ο ιστότοπος απαγορεύει την κριτική για τον εαυτό του, προσκολλάται στο άρθρο 230 του νόμου περί ευπρέπειας των επικοινωνιών (CDA) και υιοθετεί πολλά άλλα μέτρα για τα οποία ο Τραμπ έχει επικρίνει τη «Big Tech» μετά τον μόνιμο αποκλεισμό της από το Twitter μετά την εξέγερση του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου. Το Twitter δικαιολόγησε την απόφασή του να μπλοκάρει τον λογαριασμό «λόγω του κινδύνου περαιτέρω υποκίνησης βίας». Ο Τραμπ σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει μια υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο για να ανταγωνιστεί τους ομοίους της Disney και του Netflix, σύμφωνα με το «trump media &technology group pitch deck».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση