GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Twitter... τελείωσε το Facebook με τρεις λέξεις!

Το Twitter χτυπάει το Facebook... λίγο παραπάνω, τη στιγμή που οι χρήστες έχουν επιστρέψει σε αυτό μετά το μεγάλο, πρωτόγνωρο, μπλακ άουτ. ...



Το Twitter χτυπάει το Facebook... λίγο παραπάνω, τη στιγμή που οι χρήστες έχουν επιστρέψει σε αυτό μετά το μεγάλο, πρωτόγνωρο, μπλακ άουτ. 

Μετά από ώρες «μπλακ άουτ» σε Facebook και Instagram, το Twitter... παραμένει όρθιο και το απολαμβάνει! 

Την ώρα που όλοι έτρεξαν εκεί, είτε ήταν ενεργοί χρήστες είτε είχαν καιρό να ασχοληθούν, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να «τρολάρει» λίγο το Facebook και να το «πονέσει» περισσότερο και έγραψε: «hello literally everyone», δηλαδή «γεια, κυριολεκτικά σε όλους»:

Φυσικά, οι χρήστες των Facebook και Instagram στράφηκαν από νωρίς στο Twitter για τις επικοινωνίες τους αλλά και για σχόλια για το «κρασάρισμα», με τα χάσταγκ #facebookdown και #instagramdown να κάνουν χαμό.

Η δήλωση του Facebook για το μεγάλο μπλακ άουτ
Το Facebook έχει ζητήσει «συγγνώμη» για ό,τι συμβαίνει... μέσω Twitter.
«Γνωρίζουμε ότι αρκετός κόσμος έχει πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Εργαζόμαστε να επαναφέρουμε τα πράγματα πίσω στην κανονικότητά τους το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία» αναφέρει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση