GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ από τον Μητσοτάκη! ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ και η δημοσκοπική κάμψη τρόμαξαν την κυβέρνηση...

Οι εικόνες των κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα και οι γιούχες στον Γεωργιάδη «χτύπησαν καμπανάκια» στο Μαξίμου... Είναι γνωστό ότι πριν καν εφ...



Οι εικόνες των κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα και οι γιούχες στον Γεωργιάδη «χτύπησαν καμπανάκια» στο Μαξίμου...

Είναι γνωστό ότι πριν καν εφαρμοστούν τα ισχύοντα από τις 6/11 μέτρα για τους ανεμβολίαστους οι “ειδικοί” άρχισαν να ζητάνε δημόσια “νέο αίμα”.

Καθημερινά ακούμε στα κανάλια να ανοίγει ξανά η συζήτηση για νέα δέσμη μέτρων που θα αφορούν κυρίως τους ανεμβολίαστους και θα εντείνουν τους ήδη ισχύοντες εκβιασμούς.Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας ζητά ειδικά για την εστίαση νέους περιορισμούς, που δεν αποκλείεται να φέρουν πλήρη αποκλεισμό για τους ανεμβολίαστους.

Το πλήγμα ωστόσο στον συγκεκριμένο κλάδο είναι τεράστιο. Οι καταστηματάρχες με αποκορύφωμα την πανελλαδική απεργία διαμαρτύρονται ότι η επισκεψιμότητα το τελευταίο διάστημα έχει κάνει «βουτιά» από 50% έως 80%, ζητώντας παράλληλα από την κυβέρνηση κι άλλα χρήματα.

Με δεδομένα τα παραπάνω αλλά και το γενικότερο κλίμα κόπωσης και δημοσκοπικής κάμψης που έχει δημιουργηθεί και που αποτυπώνεται ακόμα και σε συστημικές δημοσκοπήσεις η κυβέρνηση βάζει «φρένο» στα αιτήματα των “ειδικών”.

Χαρακτηριστική ήταν και η «εκρηκτική» σύσκεψη που είχαν οι «ειδικοί» με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη. Ο τελευταίος φέρεται να ανέβασε τους τόνους της συζήτησης την οποία και διέκοψε δίχως να ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω νέα μέτρα στον κλάδο της εστίασης.

Μεταξύ των περιορισμών που οι “ειδικοί” θέλουν να επιβληθούν ακόμα και για τους εμβολιασμένους βρίσκεται η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των τραπεζιών και η περαιτέρω μείωση της χωρητικότητας στα μαγαζιά.

Τη συζήτηση για lockdown αποκλειστικά για ανεμβολίαστους έληξε πάντως ο ίδιος ο πρωθυπουργός από την Αγγλία, ενώ και για το μέτρο των rapid test στα σούπερ μάρκετ κορυφαίοι υπουργοί (όπως ο Α. Γεωργιάδης) διαμηνύουν ότι είναι δύσκολα εφαρμόσιμο.

Η στροφή 180 μοιρών ως προς τη λήψη νέων μέτρων αναμένεται να φανεί και σήμερα. Ο πρωθυπουργός στο σημερινό του διάγγελμα θα αναφερθεί στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αναχαιτίσει την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και στην ανταπόκριση των πολιτών, καθώς το τέταρτο κύμα «θερίζει» τη χώρα, δοκιμάζοντας το Σύστημα Υγείας, αλλά χωρίς τελικά να ανακοινώσει νέα περιοριστικά μέτρα... .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση