GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ μετά το εμβόλιο! 20ΧΡΟΝΗ έμεινε παράλυτη και καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι...

20ΧΡΟΝΗ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ PFIZER ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ - ΞΑΝΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ...


20ΧΡΟΝΗ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ PFIZER ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ - ΞΑΝΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ!!!!

ΣΟΥΗΔΙΑ – Ένα υγιές 20χρονο κορίτσι έμεινε μερικώς παράλυτο μία εβδομάδα μετά την ένεση Pfizer για τον COVID-19. Η Jennifer Melin από το Sundsvall της Σουηδίας από ένα δραστήριο, υγιές κορίτσι που ήταν έμεινε καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι σε μόλις μια εβδομάδα. Η Jennifer εμβολιάστηκε με την ένεση ευθανασίας COVID της Pfizer τον Ιούλιο και μόλις δύο μέρες αργότερα εμφανίστηκαν τα πρώτα της συμπτώματα.

Δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό, η Jennifer έχασε κάθε αίσθηση στα χέρια της και είχε πρόβλημα να κρατήσει την ισορροπία της. Λίγες μέρες αργότερα, τα συμπτώματα εξαπλώθηκαν στο ένα πόδι με αποτέλεσμα να χρειάζεται υποστήριξη για να κινηθεί. Λίγο μετά από αυτό, και τα δύο της πόδια έχασαν τη λειτουργία τους σε σημείο που δεν μπορούσε πλέον να περπατήσει ή να τα κινήσει.

Η Τζένιφερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να δει έναν νευρολόγο, ο οποίος απέρριψε τον ισχυρισμό της ότι η παράλυση είχε ξεκινήσει μετά τον εμβολιασμό της. Επιδεινώνοντας το τραύμα της, οι γιατροί φέρεται ότι δεν πίστεψαν ότι ήταν παράλυτη και προσπάθησαν ακόμη και να την αναγκάσουν να σηκωθεί και να περπατήσει, παρόλο που αυτό ήταν εντελώς αδύνατο.

Ωστόσο, σε μια θετική εξέλιξη, ο δήμος συμφώνησε να βοηθήσει στην κατάστασή της προσαρμόζοντας το διαμέρισμά της στις ανάγκες της. Κατασκεύασαν έναν ανελκυστήρα που της επιτρέπει να ανεβαίνει και να κατεβαίνει τις σκάλες μεταξύ του ισογείου και του δωματίου της.



Η Jennifer δημοσίευσε την ιστορία της στην τοπική εφημερίδα «Sundsvall Tidning», αλλά σκόπιμα απέκλεισαν οτιδήποτε σχετίζεται με το εμβόλιο. Το CheckFact ήρθε σε επαφή με την εφημερίδα και ανέφερε ότι τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και οι συντάκτες επιβεβαίωσαν ότι η Jennifer είχε αναφέρει ότι είναι πεπεισμένη ότι η ασθένειά της προκλήθηκε από το εμβόλιο Pfizer.

Ο αρχικός τίτλος της ιστορίας ήταν «Η Τζένιφερ είναι πεπεισμένη ότι το πρόβλημά της προκαλείται από μια παρενέργεια του εμβολίου κατά του κορωνοϊού» και ένα άλλο μέρος περιελάμβανε «Όλα ξεκίνησαν λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό μου». Αργότερα ελήφθη απόφαση σε επίπεδο σύνταξης να παραλειφθούν όλες αυτές οι πληροφορίες για άγνωστους λόγους.

Η Jennifer πιστεύει ότι οι ανησυχίες της δεν έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη και ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν θέλουν να αναφέρουν τίποτα αρνητικό για το εμβόλιο σε καμία περίπτωση.

«Αναμένεται να δείξετε αλληλεγγύη και να εμβολιαστείτε για χάρη των άλλων, αλλά όταν εσείς οι ίδιοι υποφέρετε από το εμβόλιο, η αλληλεγγύη απουσιάζει. Αντίθετα, αντιμετωπίζετε δυσπιστία και σκοτάδι».

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση