GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝ ΕΤΕΙ 2021! Ζευγάρι καταδικάστηκε σε θάνατο για μοιχεία...

Ένας 27χρονος και η 33χρονη ερωμένη του καταδικάστηκαν σε θάνατο για μοιχεία, στο Ιράν. Στις αρχές της χρονιάς η απατημένη σύζυγος παρουσίασ...


Ένας 27χρονος και η 33χρονη ερωμένη του καταδικάστηκαν σε θάνατο για μοιχεία, στο Ιράν.

Στις αρχές της χρονιάς η απατημένη σύζυγος παρουσίασε στην αστυνομία βίντεο με ερωτικές συνευρέσεις του ζευγαριού, προτού τελικά τους συγχωρέσει. Όμως, ο πατέρας της απαίτησε να επιβληθεί η θανατική ποινή στον γαμπρό του και την ερωμένη του.

Πρόσφατο το Ανώτατο Δικαστήριο του Ιράν επιβεβαίωσε την ποινή, βασιζόμενο «σε βίντεο και στις ομολογίες τους», σύμφωνα με την εφημερίδα Sargh.

Στο Ιράν, η μοιχεία τιμωρείται με την ποινή του θανάτου διά λιθοβολισμού, σύμφωνα με το άρθρο 104 του Ποινικού Κώδικα, που δίνει στον δικαστή τη δυνατότητα να επιλέξει τον απαγχονισμό αντί του λιθοβολισμού.

Σε περίπτωση που η οικογένεια ενός θύματος συγχωρέσει έναν εγκληματία που έχει καταδικαστεί σε θάνατο, η ποινή δεν εκτελείται. Το 2020 το Ιράν προχώρησε στην εκτέλεση 246 ανθρώπων, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση