GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΟΚ! ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ σχεδόν οι μισοί που πέθαναν (από κορονοϊό) στην Λιθουανία το τελευταίο 24ωρο...

Οι υγειονομικές Αρχές της Λιθουανίας ανακοίνωσαν, την Πέμπτη (11/11), πως σχεδόν οι μισοί που πέθαναν στη χώρα από κορονοϊό, κατά τις τελευ...



Οι υγειονομικές Αρχές της Λιθουανίας ανακοίνωσαν, την Πέμπτη (11/11), πως σχεδόν οι μισοί που πέθαναν στη χώρα από κορονοϊό, κατά τις τελευταίες 24 ώρες, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Το 40% των ασθενών με τη νόσο COVID-19 που πέθαναν κατά τις τελευταίες 24 ώρες, στη Λιθουανία, είχαν εμβολιαστεί κατά του ιού, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (11/11).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση των υγειονομικών Αρχών της Λιθουανίας, το κράτος της Βαλτικής ανέφερε 2.639 νέα κρούσματα κορονοϊού και 25 θανάτους, το τελευταίο 24ωρο. Από αυτούς που πέθαναν, μάλιστα, οι 10 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Επισημαίνεται ότι η Λιθουανία άρχισε την εκστρατεία εμβολιασμού της μαζί με άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε., στα τέλη Δεκεμβρίου 2020, και επί του παρόντος χρησιμοποιεί εμβόλια από τις Pfizer/BioNTech, την AstraZeneca και τη Moderna.

Μέχρι σήμερα, πάνω από 1,8 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη τη χώρα έχουν λάβει τουλάχιστον μια δόση, ενώ περίπου 1,6 εκατομμύρια άτομα είναι πλήρως εμβολιασμένα.
Από την έναρξη της πανδημίας στις αρχές του 2020, η Λιθουανία έχει επιβεβαιώσει 436.690 μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένων 14.559 θανάτων και πάνω από 392.000 ανάρρωσαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση