GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Πληρώθηκα 25.000 δολ. για να πάω στο Super Bowl μαζί με Μαλαισιανό επιχειρηματία...

Η 30χρονη καλλονή περιγράφει τα πάρτι με τους πλούσιους ώριμους άνδρες, αλλά και την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία - O Low Taek Jho καταζητ...



Η 30χρονη καλλονή περιγράφει τα πάρτι με τους πλούσιους ώριμους άνδρες, αλλά και την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία - O Low Taek Jho καταζητείται διεθνώς καθώς αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος.

Με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25.000 δολαρίων, για να εμφανιστεί στο Super Bowl, στο πλευρό του Μαλαισιανού επιχειρηματία Low Taek Jho, φούσκωσε τον τραπεζικό της λογαριασμό η Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια, μιλώντας στο The Sunday Times Magazine, όπου υποστήριξε πως η κοινή της εμφάνιση με τον 40χρονο «Jho Low», τον οποίο αναζητούν οι Αρχές διεθνώς καθώς αντιμετωπίζει οκτώ κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος σε σχέση με το πολύκροτο σκάνδαλο 1MDB, ήταν απλά μια επαγγελματική υποχρέωση.

Παράλληλα, η 30χρονη σήμερα μητέρα αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Τζέφρι Έπσταϊν, σημειώνοντας ότι δεν τη σόκαρε καθόλου, αφού στα πολυτελή πάρτι όπου πήγαινε παλαιότερα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Coachella, έδιναν το παρών πολλοί ισχυροί ώριμοι άνδρες, όπως και «κορίτσια διασκέδασης», όπως τα αποκάλεσε.

«Σε πολλές εμπειρίες που είχα στην Coachella, ή άλλες παρόμοιες, η συναλλαγή δεν προσδιοριζόταν. Οι όροι της συμφωνίας δεν δηλώνονταν. Αργότερα έμαθα ότι προσκαλούσαν κορίτσια που δεν είχαν λεφτά για φαγητό σε εντυπωσιακά εστιατόρια στο Λος Άντζελες. Αυτό ήταν ένα κίνητρο για να έρθουν, και πρόκειται για χειραγώγηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ραταϊκόφσκι υποστήριξε μάλιστα πως έχει γίνει μάρτυρας αυτής της κατάστασης πολλές φορές.

«Αμέσως πριν από την πανδημία πήγα σε ένα καινούριο nightclub και ήταν σχεδόν άδειο. Ξαφνικά, περίπου 10 μοντέλα, που αν δεν ήταν ανήλικα είχαν κλείσει μόλις τα 18, κατέφθασαν μαζί με έναν τύπο. Τότε σκέφτηκα ότι εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο πράγμα: όμορφα κορίτσια σε κλαμπ και πλούσιοι άνδρες που πληρώνουν για τις έχουν εκεί κοντά τους», εξήγησε.

Στη συνέντευξή της, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «My Body» που κυκλοφορεί την Τρίτη (09/11), η εντυπωσιακή καλλονή αναφέρθηκε και σε εφιαλτικές εμπειρίες, όπως η σεξουαλική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ το 2011, αλλά και οι ανάρμοστες χειρονομίες του Ρόμπιν Θικ στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το «Blurred Lines» το 2013.

«Αυτές ήταν εμπειρίες που δεν ήθελα να σκέφτομαι επειδή με έκαναν να αισθάνομαι ότι δεν είχα τον έλεγχο της ζωής μου, και φοβόμουν να το παραδεχτώ αυτό», είπε.

Περιγράφοντας, δε, την τραυματική πρώτη σεξουαλική εμπειρία της σε ηλικία 15 ετών, εξομολογήθηκε πως ο 16χρονος τότε φίλος της, την εξανάγκασε να κάνουν σεξ ενώ εκείνη ήταν υπερβολικά μεθυσμένη για να αρνηθεί ή να φέρει αντίσταση.

«Το να κατονομάσω αυτό που συνέβη με τον Όουεν ήταν μια ιδιαίτερα θεραπευτική εμπειρία. Επρόκειτο για μη συναινετικό σεξ. Ήμουν τόσο νέα. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ σεξ. Ξέρω πάρα πολλές νεαρές γυναίκες που οι πρώτες τους σεξουαλικές εμπειρίες είναι στα πρόθυρα του εξαναγκασμού», τόνισε.

Καταλήγοντας, η Ραταϊκόφσκι αναφέρθηκε και στον ερχομό του πρώτου της παιδιού, υποστηρίζοντας ότι ήταν μία εμπειρία που τη «μεταμόρφωσε».

Ο μικρός Σιλβέστερ Απόλο Μπερ, ο οποίος σήμερα είναι 8 μηνών, την υποχρέωσε να «παραδοθεί» στη μητρότητα και να θέσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της, την οποία άλλαξε ολοκληρωτικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση