GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία... ΜΟΝΟΝ 3.783 (3%) ήταν ΑΠΟ τον ιό!

Της Ιωάννας Υψηλάντη ΙΤΑΛΙΑ: Επανακαταμέτρηση των νεκρών, από κόβιντ, έκανε το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας. Από τους...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
ΙΤΑΛΙΑ: Επανακαταμέτρηση των νεκρών, από κόβιντ, έκανε το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας.
Από τους... 130.468 θανάτους, μόνο οι 3.783 (3%) ήταν ΑΠΟ τον ιό.
Οι υπόλοιποι ήταν "ΜΕ".
Παντού, τελικά, οι ίδιες τρομολαγνικές μέθοδοι, τα ίδια ψευδή στοιχεία, η ίδια παραπληροφόρηση.
Ο δικός μας Τσιόδρας πρόλαβε να το αναγνωρίσει, νωρίτερα, αλλά τα παπαγαλάκια εξακολουθούν να σπέρνουν τρόμο και εκβιασμούς, στους πολίτες.
Αντιγράφω την είδηση.
"Σύμφωνα με τη νέα έκθεση (η οποία δεν είχε ενημερωθεί από τον Ιούλιο) από το Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας για τη θνησιμότητα από τον Covid, ο ιός που γονάτισε τον κόσμο θα είχε σκοτώσει πολύ λιγότερο από μια κοινή γρίπη. Φαίνεται περίεργη και δεν είναι παραπλανητική δήλωση, αλλά σύμφωνα με το στατιστικό δείγμα των ιατρικών αρχείων που συνέλεξε το ινστιτούτο, μόνο το 2,9% των θανάτων που καταγράφηκαν από τα τέλη Φεβρουαρίου 2020 θα οφείλονταν στον Covid 19. Έτσι από τους 130.468 θανάτους που καταγράφηκαν από επίσημα στατιστικά στοιχεία κατά τη στιγμή της προετοιμασίας της νέας έκθεσης μόνο 3.783 θα οφείλονταν στη δύναμη του ίδιου του ιού. Διότι όλοι οι άλλοι Ιταλοί που έχασαν τη ζωή τους είχαν από μία έως πέντε ασθένειες οι οποίες, σύμφωνα με τον ISS, τους άφηναν ήδη ελάχιστες ελπίδες. Ακόμα και 67, 7% είχε περισσότερες από τρεις σύγχρονες ασθένειες μαζί και το 18% τουλάχιστον δύο μαζί. Τώρα προσωπικά γνωρίζω πολλούς ανθρώπους, αλλά κανέναν που να έχει την ατυχία να έχει πέντε σοβαρές ασθένειες ταυτόχρονα. Θα ήθελα να εμπιστευτώ τους επιστήμονές μας. Μετά πηγαίνω να διαβάσω τις ασθένειες που αναφέρονται, οι οποίες δεν θα ήταν δευτερεύουσα αιτία για την απώλεια τόσων πολλών Ιταλών και αρχίζω να τρέφω κάποιες βέβηλες αμφιβολίες. Σύμφωνα με τον ISS, το 65,8% των Ιταλών που δεν βρίσκονται πλέον εκεί, αφού μολύνθηκαν από τον Covid ήταν άρρωστοι με αρτηριακή υπέρταση, δηλαδή είχαν υψηλή αρτηριακή πίεση. Το 23,5% είχε επίσης άνοια, το 29,3% πρόσθεσε κάποιο διαβήτη στις παθήσεις του, το 24,8% επίσης κολπική μαρμαρυγή. Και δεν είναι μόνο αυτό: το 17,4% είχε ήδη άρρωστους πνεύμονες, το 16,3% είχε καρκίνο τα τελευταία 5 χρόνια. Το 15,7% έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια,"
Μετά την Πορτογαλία, ακολούθησε και η Ιταλία.
Αλλά τι να πούμε! Μια συνωμοσιολογία ήταν κι αυτή των "ψεκασμένων", που επέμεναν, για ειλικρινή καταγραφή των στοιχείων!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση