GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΣΑ! ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ (του "Ευαγγελισμού") αποκαλύπτει ότι 38% των νέων εισαγωγών είναι εμβολιασμένοι...

"Χρειάζονται επαναλαμβανόμενα τεστ και στο νοσοκομείο, γιατί το 38% των νέων εισαγωγών είναι εμβολιασμένοι και πολλοί από αυτούς βρίσκ...



"Χρειάζονται επαναλαμβανόμενα τεστ και στο νοσοκομείο, γιατί το 38% των νέων εισαγωγών είναι εμβολιασμένοι και πολλοί από αυτούς βρίσκονται στο όριο της διασωλήνωσης".


Αυτό υποστήριξε, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ και προκαλώντας μεγάλη αίσθηση ο πνευμονολόγος ιατρός στον Ευαγγελισμό κ. Σταμάτης Τσιπιλής.

Ο κ. Τσιπιλής, πρόσθεσε ότι συνάδελφοι του βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης από την εξάντληση, ενώ κατά τη διάρκεια της τελευταίας εφημερίας στο νοσοκομείο, η επιβάρυνση άγγιξε το 75% και στις ΜΕΘ δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες κλίνες.

"Ενας διασωληνωμένος είναι στον όροφο τέσσερις ημέρες σε αναμονή για κρεβάτι εντατικής", υποποστήρικε ο επιμελητής πλευμονολόγος του Ευαγγελισμού.




1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση