GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΑΦΝΙΚΑ! ΠΕΘΑΝΕ (μετά την 3η δόση) ο γιατρός που έλεγε ότι δεν θα κλάψει στην κηδεία των ανεμβολίαστων...

Υγιής 52χρονος διακεκριμένος καρδιολόγος που κάγχαζε ότι δεν θα κλάψει στην κηδεία ανεμβολίαστων πέθανε στον ύπνο του στον Καναδά 2 εβδομάδ...



Υγιής 52χρονος διακεκριμένος καρδιολόγος που κάγχαζε ότι δεν θα κλάψει στην κηδεία ανεμβολίαστων πέθανε στον ύπνο του στον Καναδά 2 εβδομάδες μετά τη 3η δόση εμβολίου!  

Ένας 52χρονος διακεκριμένος καρδιολόγος στο New Brunswick στον Καναδά πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του μόλις δύο εβδομάδες αφότου έκανε τη 3η δόση εμβολίου του Covid αναφέρει το thecovidblog.com στις 9/11/21.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Δρ. Sohrab Lutchmedial επιτέθηκε σε μη εμβολιασμένους «εγωιστές» όπως έλεγε ανθρώπους που επέλεξαν να μην κάνουν το εμβόλιο Covid.



«Γι αυτούς που δεν θα δεχτούν τον εμβολιασμό για εγωιστικούς λόγους – ό,τι κι αν είναι – δεν θα κλάψω στην κηδεία τους», είπε ο Dr. Lutchmedial σε ένα tweet του Ιουλίου 2021.

Ο γιατρός πέθανε απροσδόκητα στις 8 Νοεμβρίου – μόλις δύο εβδομάδες αφότου έκανε το 3ο εμβόλιο του στις 24 Οκτωβρίου.  Ο Sohrab πήρε τη 3η δόση του Covid στις 24 Οκτωβρίου, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Facebook. 
Σύμφωνα με τα καναδικά μέσα ενημέρωσης, οι φίλοι, η οικογένεια και οι συνάδελφοι του Dr. Lutchmedial είναι σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό θάνατό του.


Το CBC News ανέφερε:
Ο Δρ Sohrab Lutchmedial αφιέρωσε περισσότερα από 20 χρόνια στο Καρδιολογικό Κέντρο του New Brunswick και στη φροντίδα ασθενών που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις, ανέφερε μια δήλωση του προσωπικού του Καρδιολογικού Κέντρου του New Brunswick.


«Με βαθιά θλίψη αναφέρουμε τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο του συναδέλφου, φίλου, πατέρα, συντρόφου και εμπνευσμένου πνεύματος», αναφέρει η δήλωση.

Ο Lutchmedial πέθανε τη Δευτέρα στον ύπνο του στο σπίτι του στο Saint John, δήλωσε ο Jean-François Légaré, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής στο New Brunswick Heart Centre. Ήταν 52 ετών.


dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση