GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

49 ΕΤΩΝ! Πέθανε (ξαφνικά) ο δημοσιογράφος Μπ. Ζαχαρόπουλος...

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μπάμπης Ζαχαρόπουλος.   Ο Μπάμπης Ζαχαρόπουλος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από καρδιά, αργά τ...


Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μπάμπης Ζαχαρόπουλος.  

Ο Μπάμπης Ζαχαρόπουλος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από καρδιά, αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ολα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν κάλεσε σε βοήθεια τον αδερφό του γιατί ο πατέρας τους αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Πάνω σε αυτή την πίεση και το στρες, λύγισε η καρδιά του Μπάμπη Ζαχαρόπουλου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το ertnews.gr γεννήθηκε στην Καλλιθέα, στις 27 Αυγούστου του 1972, πρωτότοκος γιος του Φίλιππου και της Αστέρως Ζαχαροπούλου. Αρκάς στην καταγωγή, από την Πουρναριά Γορτυνίας. Δούλευε ακούραστα επί 23 χρόνια στη δημοσιογραφική παραγωγή, στη μεγάλη οικογένεια της ΕΡΤ.

Πριν από 6 χρόνια είχε χάσει τη μητέρα του εντελώς ξαφνικά, γεγονός που τον είχε συγκλονίσει. Δεν είχε δικά του παιδιά, μόνο την ανιψιά του, κόρη του αδερφού του Νίκου, την οποία υπεραγαπούσε.

«Θα θυμόμαστε πάντα τον άνθρωπο που αστειευόταν με όποια δυσκολία, τον άνθρωπο που προσπαθούσε να εξελίσσεται και να προχωρά, την ευγενική ψυχή» αναφέρουν οι συνεργάτες του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση