GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΡΑ-ΣΟΚ! ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης...

Μέτρα "απόλυτης χούντας" - Φέρνουν τον κόσμο στα όριά του. Αιφνιδιαστική ανακοίνωση νέων σκληρών μέτρων έκανε σήμερα το πρωί ο Κ. ...


Μέτρα "απόλυτης χούντας" - Φέρνουν τον κόσμο στα όριά του. Αιφνιδιαστική ανακοίνωση νέων σκληρών μέτρων έκανε σήμερα το πρωί ο Κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού: «Στην εισαγωγική του ομιλία, στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί για την εξέλιξη της πανδημίας, μετά και την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης και θα προβεί σε ανακοινώσεις μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ενόψει και των γιορτών».

Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60
Πιο συγκεκριμένα, όσοι άνω των 60 ετών μέχρι τις 16 Ιανουαρίου δεν έχουν κάνει τουλάχιστον την 1η δόση του εμβολίου θα τους επιβληθεί πρόστιμο 100 ευρώ!

Το πρόστιμο-ΣΟΚ θα είναι ΜΗΝΙΑΙΟ και θα επιβάλλεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ από την ΑΑΔΕ.
Όσοι δεν σπεύσουν να κλείσουν ραντεβού, θα τους έρθει «ραβασάκι» από την Εφορία και θα κληθούν να καταβάλλουν μηνιαίως 100 ευρώ διοικητικό πρόστιμο. Πρόκειται για ένα μέτρα που δεν είχε τεθεί μέχρι σήμερα επί τάπητος, τουλάχιστον όχι στα φανερά.

«Από τους 580.000 ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών δυστυχώς μόνο 60.000 έσπευσαν να εμβολιαστούν τον Νοέμβριο. Αυτοί καλούνται να προστατευτούν καθώς συχνά είναι εκείνοι που καθυστερούν να πάνε στο νοσοκομείο. Στην προστασία των συμπολιτών μας στρέφουμε την προσοχή μας καθώς λοιπόν και ο εμβολιασμός τους καθίσταται υποχρεωτικός.

Είναι μία απόφαση η οποία με βασάνισε προσωπικά. Με αυτή την απόφαση όμως θα σωθούν ζωές. Ο εμβολιασμός είναι κάτι περισσότερο από υποχρεωτικός, είναι αναγκαίος. Θα πρέπει οι Έλληνες αυτής της ηλικίας μέχρι τις 16 Ιανουαρίου να κάνουν τουλάχιστον την 1η δόση.

Διαφορετικά θα επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ μηνιαίως το οποίο θα βεβαιώνεται από την ΑΑΔΕ και με νόμο θα συγκεντρώνονται σε ειδικό ταμείο που θα χρηματοδοτεί τα νοσοκομεία μας. Δεν είναι ποινή. Είναι μία ώθηση ζωής και μία πράξη δικαιοσύνης απέναντι στους περισσότερους εμβολιασμένους. Η απόφασή μου δεν σημαίνει τιμωρία».


Πρόκειται ουσιαστικά για ΧΑΡΑΤΣΙ ύψους 1.200 ευρώ κάθε χρόνο, μέτρο που θα τσακίσει ιδίως τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Δωρεάν self test για τις γιορτές
Παράλληλα ο Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι το διάστημα από 6 έως 12 Δεκεμβρίου θα παρέχεται δωρεάν σε όλους ένα self test προκειμένου να ελεγχθεί η διασπορά του ιού την περίοδο των εορτών. Το ίδιο ακριβώς θα επαναληφθεί από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου.

2 σχόλια

  1. Παλιομπασταρδα,αν και μακροχρονια ανεργος,με ανηλικο,θα το χρεωθω,αλλα τα λεφτα ΕΣΕΙΣ δεν θα τα παρετε.Ομως,να ξερετε οτι οι νυχτες σας ειναι μετρημενες.Και να δουμε ποιος θα δικαιολογησει αυτο το χουντικο μετρο Συνταγματικα.Το οτι ντεμεκ για τα νοσοκομεια,αφου θα τα δωσετε στα πορνιδια,πλακα μας κανετε;Αντε να μην ζητησουμε τις εισφορες μας πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ⚡High quality website hosting⚡
    Web hosting packages for any web site!!!
    energyhoster.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση