GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ! Συγκλονισμένος ο γιος του 60χρονου (που πέθανε μόλις εμβολιάστηκε) καταγγέλλει...

60χρονος άντρας έχασε την ζωή του λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του με το μονοδοσικό της jonhson στο Σκούταρι Σερρών. Ο γιος του εκλιπόντος π...


60χρονος άντρας έχασε την ζωή του λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του με το μονοδοσικό της jonhson στο Σκούταρι Σερρών. Ο γιος του εκλιπόντος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έγινε. Ενώ οι κάτοικοι του χωριού παρά το δυσάρεστο περιστατικό διατηρούν την ψυχραιμία τους και τάσσονται υπέρ του εμβολιασμού. 

Τη ζωή του έχασε ένας κάτοικος του χωριού Σκουτάρεως του Δήμου Σερρών, λίγο μετά αφότου εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson. Ο άτυχος 60χρονος δεν αισθάνθηκε καλά και ανέφερε πως είχε πονοκέφαλο.

Σύμφωνα με τον γιο του, ο πατέρας του αποφάσισε την τελευταία στιγμή να εμβολιαστεί καθώς το συνεργείο που πραγματοποιούσε το πρόγραμμα εμβολιασμός κατ οίκον θα πήγαινε να εμβολιάσει την κατάκοιτη μητέρα του. Όλα εξελίχθηκαν σε χρόνο μηδέν.

Ο κ. Τσιλιαρούδης προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το κακό που χτύπησε την οικογένεια του και αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Οι κάτοικοι παρά το δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στο χωριό τους διατηρούν την ψυχραιμία τους και τάσσονται υπέρ του εμβολιασμού.

Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα
Η νεκροψία –νεκροτομή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε σήμερα 26 Νοεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής απέδωσε το θάνατό του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που προήλθε από τα χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ούτε εμβολές ούτε ίχνη αλλεργικού σοκ που θα δικαιολογούσαν παρενέργειες εμβολίου.


2 σχόλια

  1. Αν αυτό θεωρείται ιατροδικαστικό πόρισμα τότε εγώ είμαι κοσμοναύτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τυχαίο θα ηταν όπως και οι άλλοι θάνατοι μετά το εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση