GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Στατιστικά του κράτους... Πάνε να μαζέψεις την 7 ΥΠΕ Κρήτης γιατί κάναν κάτι παράνομο κι αντιεπιστημονικό

Πέτρος Αργυρίου Επειδή τα φασιστολαμόγια συνεχίζουν απτόητοι τα ψέματα, λες και όλοι είμαστε ηλίθιοι. Λίγα...

Πέτρος Αργυρίου
Επειδή τα φασιστολαμόγια συνεχίζουν απτόητοι τα ψέματα, λες και όλοι είμαστε ηλίθιοι. Λίγα... βασικά μαθηματικά δημοτικού. Εντάξει; Δημοτικού. Τα νούμερα στρογγυλοποιημένα και κατά προσέγγιση με αποκλίσεις ως προς την πραγματικότητα του 10 με 20%. Στους άνω των 60 που δίνουν τα συντριπτικά ποσοστά θανάτων και νοσηλειών, το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι 80%. 8 εμβολιασμένοι προς 2 ανεμβολίαστους.
Αν υποθέσουμε ότι η αποτελεσματικότητα προς νόσο και θάνατου του εμβολίου έχει πέσει στο 80% (υπόθεση εργασίας και μόνο), από τους 8 οχτώ θα νοσήσουν κοντά στους δύο. Έτσι στις ΜΕΘ μας τώρα έχουμε περίπου ίσους ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους, και στο πιο ακραίο σενάριο 30% εμβολιασμένοι. Όχι 1% ούτε 10% ούτε 15%. Το πιθανό είναι το 40% και βάλε εμβολιασμένοι.
Και κάθε μήνα, η ισορροπία, ανατρέπεται εις βάρος των εμβολιασμένων. Τον Φεβρουάριο, αυτή η αναλογία θα πάει 6 εμβολιασμένοι προς 4 ανεμβολίαστους και ο κόσμος θα αρχίσει να εξοργίζεται. Για να μπορούν να συνεχίσουν να ψεύδονται, χρειάζονται φρέσκους εμβολιασμούς. Πολλούς. Είτε από την δεξαμενή των ανεμβολίαστων, είτε τρίτης δόσης.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Δεν πιστεύετε στα μαθηματικά του δημοτικού με τα οποία συμφωνούν οι περισσότερες άλλες δυτικές χώρες;
Ωραία. Φάτε στην μάπα στατιστικά του κράτους και τραβήξτε τα βυζιά σας ελεύθερα. Hoaxes, hoaxes είσαι εδώ; Πάνε να μαζέψεις την 7 ΥΠΕ Κρήτης γιατί κάναν κάτι παράνομο κι αντιεπιστημονικό. Είπαν την αλήθεια.
Σχετικό: Νοσηλείες Covid19 - Εδώ παρουσιάζονται οι νοσηλείες Covid 19 σε απλές κλίνες Covid, σε μονάδες Μ.Ε.Θ. Covid καθώς και οι θάνατοι ανά ημέρα για όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση