GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ την Ελλάδα!» Ο 90χρονος που κατάφερε να τερματίσει στον Μαραθώνιο...

Ο Στέλιος Πρασσάς, ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής του 38ου ΑΜΑ τερμάτισε και το χάρηκε, όπως κάνει πάντα, μαζί με τα εγγόνια του. Χωρίς αμ...



Ο Στέλιος Πρασσάς, ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής του 38ου ΑΜΑ τερμάτισε και το χάρηκε, όπως κάνει πάντα, μαζί με τα εγγόνια του.


Χωρίς αμφιβολία ήταν μια από τις ιδιαίτερες στιγμές του αγώνα με τον 90χρονο, κ. Στέλιο να περνάει τη γραμμή του τερματισμού.

Στην αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο 90χρονος είχε πει ότι: «θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε για να δοξάσουμε την Ελλάδα». 

Ο ίδιος, βέβαια, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του, μόλις έφτασε στο Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου τον αγκάλιασαν τα εγγόνια του κι η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα του φόρεσε ένα στεφάνι ελιάς στο κεφάλι. Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Αν και ο καιρός ήταν ο καταλληλότερος για τον αγώνα δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως θα ήθελα επειδή έχω μια ενόχληση στη μέση και δεν μου επέτρεψε να κάνω διασκελισμούς όπως θα ήθελα.Μου αρέσει η ζωή, η φύση, ο ουρανός. Χαίρομαι την κάθε μέρα που ξημερώνει. Το μήνυμά μου προς τους νέους είναι να συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις, να γυμνάζονται και να προσέχουν τη διατροφή τους ώστε να μην χρειαστούν ποτέ γιατρό, όπως κι εγώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση