GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακοκαιρία «εξπρές»...

Για κακοκαιρία «εξπρές», που θα ξεκινήσει στη διάρκεια της νύχτας στη δυτική Ελλάδα και θα επεκταθεί, καθώς και για καταιγίδες και στην Αττ...



Για κακοκαιρία «εξπρές», που θα ξεκινήσει στη διάρκεια της νύχτας στη δυτική Ελλάδα και θα επεκταθεί, καθώς και για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποίησε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου.  

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται τοπικά να έχουν και έντονο χαρακτήρα, γι' αυτό θέλει προσοχή, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου κυρίως από την Ήπειρο μέχρι και τη δυτική Πελοπόννησο.

Μέχρι και λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης τα φαινόμενα αυτά θα περάσουν την Πίνδο και θα επηρεάσουν την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τη Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Ωστόσο, μετά το μεσημέρι ο καιρός «ανοίγει» στη δυτική Ελλάδα εκτός από τις πιο ορεινές δυτικές, κεντρικές και βόρειες περιοχές της Πελοποννήσου και τα ορεινά - ημιορεινά τμήματα της Στερεάς μέχρι και την κεντρική και βόρεια Εύβοια.

Στην Αττική, άστατος θα είναι ο καιρός τις πρωινές, προμεσημβρινές ώρες με διάσπαρτες μπόρες και τοπικές καταιγίδες ενώ από το μεσημέρι και μετά τα ανοίγματα του καιρού με ηλιοφάνεια θα μεγαλώσουν. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένονται βροχές και κατά τόπους καταιγίδες. Όμως από το μεσημέρι και μετά ο καιρός βελτιώνεται με την θερμοκρασία να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση