GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζήτω το λαϊκό κίνημα. Ζήτω ο καθολικός, υποχρεωτικός εμβολιασμός!

Μαρια Τριανταφυλλιδου Είμαι τόσες μέρες στο παράθυρο και περιμένω τα συνεργεία του λαϊκού κινήματος που θα...

Μαρια Τριανταφυλλιδου
Είμαι τόσες μέρες στο παράθυρο και περιμένω τα συνεργεία του λαϊκού κινήματος που θα... έπαιρναν πάνω τους τον εμβολιασμό, που θα συγκρούονταν ευθέως με τον σκοταδισμό, να τους τρατάρω και δεν βλέπω κανέναν.
Μετά το ξανασκέφτομαι και ανησυχώ. Μήπως τους την έπεσαν στο δρόμο τίποτα αρνητές της επιστήμης;; μήπως η κυβέρνηση των αντιεμβολιαστών τους έβαλε αθέμιτα προσκόμματα;
Γιατί αυτό συμβαίνει άλλο που δεν το βλέπετε οι διάφοροι. Ο εμβολιασμός για covid είναι δικαίωμα που καταπατάται, ο υποχρεωτικός ακόμα μεγαλύτερο γιατί σε σώζει από τους Θατσερικούς που υπονομεύουν την ανοσία της αγέλης.
Η κυβέρνηση μας αρνείται αυτό το δικαίωμα με κάποιο τρόπο. Απολύσεις, αφαίμαξη μέσω τροχιοδρόμισης του μισού πληθυσμού στον ιδιωτικό τομέα για απλή διάγνωση, οι απειλές και οι εκβιασμοί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα δεν είναι τίποτα. Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση είναι ο μέγας αντιεμβολιαστής. Εξ αυτών η ριζοσπαστική και αντικαπιταλιστική αριστερά πρέπει να σηκώσει αυτό το σταυρό, αυτό το βάρος να σώσει το λαό μέσω των εμβολίων.
Ελπίζω τα παιδιά να τα καταφέρουν σύντομα, να ανασυνταχτούν μετα τις επιθέσεις που δέχτηκαν απο κράτος και παρακράτος και να καταφέρουν να φτάσουν στις λαικές αγορές, να περάσουν πόρτα πόρτα, ρούγα τη ρούγα και να ενημερώσουν, να πείσουν κτλ το λαό να εμβολιαστεί ο ίδιος και τα παιδιά του.
Τώρα έχουμε και αυτό. Το παιδικό εμβόλιο που οι αρνητές δεν θέλουν να το κάνουν στα παιδιά τους, τα οποία θα κολλήσουν τα άλλα παιδάκια, τα καλά, τα δικά μας και μετά αυτά θα κολλήσουν τον  παππού ο οποίος θα πεθάνει ενώ έχει εμβολιαστεί.
Τσαλήτες.
Είναι χρέος του λαϊκού κινήματος να τους αντιμετωπίσει , να τους καταδώσει , να τους αφαιρέσει την επιμέλεια που ίσως η κυβέρνηση να διαστάσει να κάνει γιατί όλοι αυτοί είναι ΝΔ . Όποιος δεν εμβολιάζεται ο ίδιος και τα παιδιά του είναι ή ΝΔ ή Χρυσή Αυγή.
Επίσης το λαϊκό κίνημα πρέπει να επαγρυπνεί για τυχόν κατόχους πλαστών πιστοποιητικών. Φοβούνται λέει και για να αποφύγουν απολύσεις και κυρώσεις κάποιοι αγόρασαν μούφα πιστοποιητικά. Πρέπει να εντοπιστούν όλοι και αν τυχόν μετά από έλεγχο αποδειχτεί ότι δεν έχουν αντισώματα για χ, ψ λόγους να ξεκινάει εισαγγελική έρευνα σε βάρος τους.
Ζήτω το λαϊκό κίνημα. Ζήτω ο καθολικός, υποχρεωτικός εμβολιασμός. Κάτω οι ανεμβολίαστοι και αντιεμβολιαστές. Δεν θα περάσει το ανοσοποιητικό σύστημα του κάθε οπορτουνιστή ή άθλιου πιτσιρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση