GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ΙΔΙΟΣ ο Πρωθυπουργός είναι ο "Μέγας Ψεκαστής"...»

Γιώργος Π. Αποστολόπουλος   Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο «ΜΕΓΑΣ ΨΕΚΑΣΤΗΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ   Είναι γνωστό ότι έχω ταχθεί υπέρ...

Γιώργος Π. Αποστολόπουλος 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο «ΜΕΓΑΣ ΨΕΚΑΣΤΗΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ  

Είναι γνωστό ότι έχω ταχθεί υπέρ της ελεύθερης επιλογής όχι ως αντιεμβολιαστής αλλά ως άνθρωπος σκεπτόμενος, προβληματισμένος και φίλος της ελευθερίας. Ωστόσο τα νέα εκδικητικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση φαίνεται πλέον σαν να δικαιώνουν όσους συνομωσιολογούν.
Είναι μάλιστα ξεκάθαρο ότι θα επιτείνουν-δικαίως-τις αντιδράσεις, λογικές και παράλογες, απέναντι στον εμβολιασμό.
Δεν πρόκειται να αναφερθώ στη νομική πραγματικότητα κατά των υποχρεωτικοτήτων. Την έχω αναλύσει επανειλημμένα και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί αυτή να οδηγήσει σε περιορισμούς θεμελιωδών δικαιωμάτων παρά μόνο κατόπιν πολιτικών παρεμβάσεων και εντολών.
Τυχαίνει να γνωρίζω χρόνια τον Θάνο Πλεύρη από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τον είχα εκτιμήσει μάλιστα για την προσπάθειά του να αποστασιοποιηθεί από ακροδεξιές «παραδόσεις» και λογικές. Ωστόσο όταν τον πήρα τηλέφωνο για να τον προτρέψω να αυτοπροστατευτεί από τις κατευθύνσεις του Μαξίμου και να μην καταστεί αναλώσιμος δεν απάντησε. Είχα ήδη ενημερωθεί για όσα επέρχονται και δυστυχώς τελικά κατάλαβα ότι αποδέχθηκε τον «επαναπατρισμό» του στην ακραία δεξιά.
Από διάσπαρτες ενδείξεις και ανεπίσημες πληροφορίες είμαι πλέον σχεδόν πεπεισμένος ότι ο Πρωθυπουργός εφαρμόζει σχέδιο που ξεκινάει από έξωθεν κύκλους. Ένα σκοτεινό σχέδιο με πολλαπλούς στόχους γνωστούς και άγνωστους.
Το αποτέλεσμα της Κυβερνητικής αυτής πολιτικής αλλά και της μονομερούς επιστημονικής προσέγγισης είναι ολέθριο. Χιλιάδες νεκροί συμπολίτες μας. Πολλοί περισσότεροι από την ελεύθερη Σουηδία με σχεδόν ίδιο ποσοστό εμβολιασμένων και πολλοί περισσότεροι σε ημερήσια βάση από δεκάδες άλλες χώρες με παρόμοια εμβολιαστικά ποσοστά.
Αντί να μεριμνούν όπως όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, για στοχοποιημένους εμβολιασμούς στις ευπαθείς ομάδες, για νέες ΜΕΘ (αλήθεια που βρίσκονται οι 1100;), για περισσότερα μέσα μεταφοράς, για μικρότερες σχολικές τάξεις, για απόκτηση φαρμακευτικών σκευασμάτων, παραχωρούν αυτονόητα δικαιώματα ως «χάνδρες και καθρεφτάκια» στους εμβολιασμένους, καταστρέφουν τους μικρομεσαίους, στοιβάζουν κόσμο σε εστίαση-μπαρ και δρομολογούν τη φυσική εξόντωση των ανεμβολίαστων, δηλαδή του μισού ελληνικού πληθυσμού.
Όλα αυτά παράγουν διχασμό, μίσος, βία, αντίδραση, κορωνοπάρτυ σε σπίτια και πλατείες. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είναι ο «Μέγας Ψεκαστής», αυτός που δημιουργεί τους ψεκασμένους, αυτός που ευθύνεται για τους νεκρούς, αυτός που ως τυραννίσκος εφαρμόζει πρωτόγονες πρακτικές και χρησιμοποιεί υποκριτικά την έννοια «ελευθερία».
Είτε πάντως όλα αυτά νοούνται ως ναζιστικά είτε ως σκληρά σοβιετικά μέτρα, αργά ή γρήγορα η Κυβέρνηση θα βυθιστεί στα βαθιά λύματα τόσο των εμβολιασμένων όσο και των ανεμβολίαστων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση