GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αριστερά στην διακηρυγμένη της αρχή, αυτή του ορθολογισμού, ή μονολιθική, τυφλή πίστη της Αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας, στην "Επιστήμη"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Αυτή η μονολιθική, τυφλή πίστη της Αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας, στην...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Αυτή η μονολιθική, τυφλή πίστη της Αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας, στην...

"Επιστήμη", που, από την αρχή της πανδημίας επικαλείται η αντιπολίτευση, δεν της επιτρέπει να βασίζεται, πλέον, στην διακηρυγμένη της αρχή, αυτή του ορθολογισμού.
Γιατί, άλλο πράγμα είναι η πίστη, στις αναμφισβήτητες αρετές της επιστημονικής μεθόδου και άλλο είναι να αγνοούν εντελώς τον τρόπο με τον οποίο, όσοι βρίσκονται στην εξουσία εκμεταλλεύονται την "Επιστήμη", για να προωθήσουν την νεοφιλελεύθερη ατζέντα τους.
Τα "σκληρά επιστημονικά δεδομένα" είναι ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο, στα χέρια των κυβερνήσεων, για να δικαιολογήσουν τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ τους επιλογές. Μας το λένε, πλέον, έξω απ΄τα δόντια!
Εχει επιλεγεί, προσεκτικά, μια "επιστήμη", που υποστηρίζει τέτοιες ατζέντες και περιθωριοποιούνται, επιθετικά, οποιεσδήποτε εναλλακτικές απόψεις, ανεξάρτητα, από την επιστημονική τους αξία.
Γιατί πρέπει, για παράδειγμα, να πιστέψω στην "επιστήμη" του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας;;
Ας πάμε, πίσω, στον Μάϊο του 2020.
-Δημόσια καταγγελία του Προέδρου της Μαδαγασκάρης, Andry Rajoelina, ότι ο ΠΟΥ τον δωροδοκούσε με 20 εκατομμύρια δολ., για να δηλητηριάσει ένα φυτικό σκεύασμα, το "Covid organics", βασισμένο στο φυτό Αρτεμισία, που χορηγούσε, ως θεραπεία η χώρα και που σύμφωνα με τον Πρόεδρο, θεράπευε, μέσα σε 10 ημέρες τους ασθενείς. Δημοσιεύτηκε, πρωτοσέλιδο στην "Tanzania Perspective", χωρίς να διαψευστεί.
-Δημόσια καταγγελία, στο κοινοβούλιο της Νιγηρίας, ότι ο Μπιλ Γκέιτζ συνελήφθη να δωροδοκεί με 10 εκατομμύρια δολ. πρόγραμμα υποχρεωτικού εμβολιασμού, στην χώρα. Η αναφορά είχε υποκλαπεί, από κάποιον πληροφοριοδότη και μετά από μια μεγάλη διαμάχη που ξέσπασε, στην Βουλή των αντιπροσώπων, έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης απέρριψαν το "νομοσχέδιο με ξένους χορηγούς" που επέβαλλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των Νιγηριανών, πριν ακόμη ανακαλυφθούν τα εμβόλια και ζήτησαν να παραπεμφθεί ο Πρόεδρος, στην Δικαιοσύνη, εάν επιβάλει το νομοσχέδιο στα μέλη.
-Ο Πρόεδρος της Τανζανίας Τζων Μαγκουφούλι, έδιωξε από την χώρα του τον ΠΟΥ, όταν βγήκαν θετικά, στον ιό και τα τρία  δείγματα, από κατσίκα, από παπάγια και από ορτύκι, που έστειλε στον Οργανισμό. Μερικούς μήνες, μετά την επανεκλογή του(Νοέμβριος του ΄20) ο Πρόεδρος πέθανε,(Μάρτιος του ΄21) από καρδιά, σύμφωνα με το επίσημο αφήγημα, στα 61 του χρόνια.
-Το Μπουρούντι έδιωξε, επίσης, όλη την ομάδα κόβιντ(4 αξιωματούχους)  του ΠΟΥ. για παρέμβαση, στα εσωτερικά του θέματα.
- Η Σάρα Κουνιάλ, βουλευτής της Ιταλίας, κατήγγειλε τον Γκέιτζ, μέσα στην Βουλή, ως "εγκληματία δια των εμβολίων"  και προέτρεψε τον Ιταλό Πρόεδρο να τον παραδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
-Η "δραστηριότητα" του Γκέιτζ είναι τεράστια, σε όλους τους τομείς (έρευνα, φάρμακο, εμβόλιο, πολιτική) με διαπιστωμένα δραματικές επιπτώσεις στην ανθρωπότητα.
Δείτε, σήμερα, πόσο αλύπητα χτυπιέται, οικονομικά, η Αφρική, για μία μετάλλαξη, που όλοι οι γιατροί τονίζουν ότι έχει πολύ ήπια συμπτώματα. Πρέπει το εμβόλιο να γίνει και εκεί υποχρεωτικό, αλλιώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση