GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ στις ΜΕΘ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για τις καταγγελίες Βασιλακόπουλου...

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι δηλώσεις του καθηγητή πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σε τηλεοπτικούς σταθμούς περί δημιουργίας π...


Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι δηλώσεις του καθηγητή πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σε τηλεοπτικούς σταθμούς περί δημιουργίας πέντε «ΜΕΘ» χωρίς πεπιεσμένο αέρα με απογοητευτική θνητότητα, στο πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που θα διενεργηθεί θα διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών αυτών καθώς και αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις.

Συγκεκριμένα ο καθηγητής είπε μεταξύ άλλων πως : «Όλες οι κλίνες εντατικής θεραπείας που υπάρχουν στο Λαϊκό Νοσοκομείο λειτουργούν πλήρως. Πέρυσι την άνοιξη μέσα στην κλινική κορονοϊού δημιουργήθηκαν εκτάκτως κάποιες κλίνες. Αυτές στελεχώθηκαν, λειτούργησαν για λίγο ως κλίνες ΜΕΘ, δεν υπήρχε καν πεπιεσμένος αέρας. Υπήρχε μόνο οξυγόνο και χρειαζόταν ειδικοί αναπνευστήρες που να συμπιέζουν το οξυγόνο.

Δημιουργήθηκαν λοιπόν πέντε κλίνες εκ των ενόντων, λόγω τεχνικού προβλήματος. Όταν λειτούργησε αυτή η μονάδα, λειτούργησε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με πολύ μέτρια, επιεικής χαρακτηρισμός, αποτελέσματα».
Πηγή: real.gr

1 σχόλιο

  1. Ελα τωρα,θα μας πουλησουν εξυπναδα και τα εισαγγελικακια.Θα δουμε τι εγινε περισυ.Α!καλα.Εδω και καιρο,ακομα και τα μπουκωμενα ΜΜΕ παραδεχονται τα απαραδεκτα στα νοσοκομεια και τους τζαμπα θανατους,τωρα που μιλησε ο θεσφατος μπριζολακιας ξυπνησαν.Αμπαλλα γατσουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση