GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΛΑΝΔΗ δημοσιογράφος: «Λατρεύω τους Έλληνες, αν ήμουν στην Τουρκία θα πολεμούσα τον Ερντογάν!»

«Ήμουν από τις πρώτες δημοσιογράφους που γράψανε για την Τουρκία. Πήγα στην Τουρκία έκανα τεράστια ρεπορτάζ. Αν ήμουν ανταποκρίτρια στην Το...



«Ήμουν από τις πρώτες δημοσιογράφους που γράψανε για την Τουρκία. Πήγα στην Τουρκία έκανα τεράστια ρεπορτάζ. Αν ήμουν ανταποκρίτρια στην Τουρκία θα πολεμούσα την τουρκική εξουσία με αυτά που κάνω.»

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Alpha η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel, μία ημέρα μετά το επεισόδιο με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα των παιδιών μου. Λατρεύω τους Έλληνες», ανέφερε η Ολλανδή δημοσιογράφος που τα τελευταία 40 χρόνια ζει στην Αθήνα και την Ύδρα.

Ως προς τα περί… Πακιστανών υπηρετών που βγάζουν βόλτα τα σκυλιά της, η Ingeborg Beugel ξεκαθάρισε ότι στο σπίτι της φιλοξενεί έναν άστεγο.

Για τον Αφγανό πρόσφυγα που φιλοξενούσε στο σπίτι της στην Ύδρα, κάτι που οδήγησε προ μηνών στη σύλληψή της, η Beugel ανέφερε ότι δεν ήταν ποτέ παράνομος, τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι γνωστή για τη φιλοξενία της.

Για την Τουρκία, η Ολλανδή δημοσιογράφος ανέφερε ακόμα ότι όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στη γειτονική χώρα, ότι είναι μια δικτατορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση