GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ βγήκαν οι πολίτες! Οικονομικό κραχ στην Τουρκία: Καφές, ζάχαρη και λάδι με δελτίο...

Με το … «μέτρο» η πώληση ζάχαρης, λαδιού και καφέ στην Τουρκία, εξαιτίας της συνεχιζόμενης κατρακύλας της τουρκικής λίρας, που υποχώρησε 13,...


Με το … «μέτρο» η πώληση ζάχαρης, λαδιού και καφέ στην Τουρκία, εξαιτίας της συνεχιζόμενης κατρακύλας της τουρκικής λίρας, που υποχώρησε 13,8% έναντι του ευρώ και 13,5% έναντι του δολαρίου. Οι περιορισμοί ξεκίνησαν αρχικά με την ποσότητα ζάχαρης και λαδιού που μπορεί ν’ αγοράσει κάθε Τούρκος καταναλωτής και συνεχίστηκε με τον καφέ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ήδη μεγάλα σούπερ μάρκετ ενημερώνουν τους καταναλωτές πως μπορούν να αγοράζουν έως δύο συσκευασίες καφέ, ζάχαρης, λαδιού με τις φωτογραφίες να γίνονται viral στα κοινωνικά δίκτυα και να σχολιάζονται έντονα.

Πολίτες βγήκαν στους δρόμους

Με σύνθημα “Ερντογάν, παραιτήσου” πολίτες στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την κατρακύλα της τουρκικής λίρας.

Αμέσως υπήρξε αστυνομική παρέμβαση για να αποτραπούν οι διαδηλώσεις και μαζικές συγκεντρώσεις με τους πολίτες να συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους στους συνοικιακούς δρόμους και κάτοικοι να βγαίνουν στα παράθυρα χτυπώντας τα κατσαρολάκια τους συμμετέχοντας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση