GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ! Χάος στους δρόμους της Αθήνας...

Με υπομονή θα έπρεπε να οπλιστούν οι οδηγοί που κατευθύνονταν προς το κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της Κυριακής, καθώς στην πλειονότητα τω...


Με υπομονή θα έπρεπε να οπλιστούν οι οδηγοί που κατευθύνονταν προς το κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της Κυριακής, καθώς στην πλειονότητα των δρόμων που οδηγούν εκεί… επικρατεί το χάος.

Συγκεκριμένα, τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες στην άνοδο της Πειραιώς, στη Σταδίου, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού από το ύψος της Καλλιρόης έως και τον Άγνωστο Στρατιώτη, η άνοδος της Καλλιρόης μέχρι τη διασταύρωση με την Πετμεζά.

Παράλληλα μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Ηλιουπολέως από το ύψος της Ιόλης έως και την Αρδηττού. Ακόμη με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα από το ύψος του Χίλτον με κατεύθυνση τη Βουλή των Ελλήνων.

Άλλο ένα σημείο όπου παρατηρείται έντονο μποτιλιάρισμα είναι πέριξ του Κολωνακίου και συγκεκριμένα στις οδούς Κριεζιώτου, Ηρακλείτου, Πινδάρου, Βουκουρεστίου, καθώς και στη Λυκαβηττού μεταξύ Σόλωνος και Σκουφά.

Επίσης μποτιλιάρισμα εντοπίζεται στην πλατεία Κολωνακίου με κατεύθυνση τη Βασιλίσσης Σοφίας όπως επίσης και στη Σπευσίππου, στην κάθοδο της Λουκιανού, στην Πλουτάρχου, στην Πατριάρχου Ιωακείμ από το ύψος της Πλουτάρχου, στη Μαρασλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση