GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζήνα Κουτσελίνη: «Πέθανε ο αδερφός μου και με απέλυσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν μπορείς να γίνεις με τη μία Μενεγάκη»   Η Ζήνα Κουτσελίνη, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, λέει στην Αννίτα τις δικές τη...

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν μπορείς να γίνεις με τη μία Μενεγάκη»  

Η Ζήνα Κουτσελίνη, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, λέει στην Αννίτα τις δικές της αλήθειες και μιλάει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και για τη μεγάλη απόφαση της να φύγει από την οικογένεια της και να ζήσει μόνη της στα 12 της χρόνια.

Αποκαλύπτει, χωρίς να κρύψει τίποτα, όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης της από μεγάλο τηλεοπτικά σταθμό εξαιτίας μιας συγκεκριμένης παρουσιάστριας. Σε αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα (03/11) η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρεται στην πολυσυζητημένη απόλυσή της από τον Alpha, όταν είχε αναλάβει να βγάλει στον αέρα τη νέα εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ξεκινώντας το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν. Ενώ έχει πεθάνει πριν μία εβδομάδα ο αδελφός μου, όλοι να με ρωτάνε πώς είμαι και τι κάνω, φεύγω για την κηδεία, γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες για τον αδελφό μου. Ήμουν ο μοναδικός του άνθρωπος. Φεύγω, γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα, κάνουμε 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνουμε 15%, εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά και να στρώσεις πωπό κάτω" είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ακόμα θυμάται με συγκίνηση τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη της Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή τον Απρίλιο μετά την δολοφονική επίθεση, έξω από το σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση