GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ κι άλλος ποδοσφαιριστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο...

Ο Αντάμα Τραορέ στο 77ο λεπτό έπιασε την καρδιά του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.  Ένα σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα στον αγώνα της Σ...


Ο Αντάμα Τραορέ στο 77ο λεπτό έπιασε την καρδιά του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. 

Ένα σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα στον αγώνα της Σέριφ Τίρασπολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-3) την Τετάρτη το βράδυ για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου.
Στο 77ο λεπτό του αγώνα, ο παίκτης των γηπεδούχων, Αντάμα Τραορέ, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Νάτσο Φερνάντεθ, έπιασε το στήθος του και σωριάστηκε στο χορτάρι με τη δυσφορία να είναι εμφανής στο πρόσωπό του.
Ο Τραορέ ανέπνεε, αλλά λίγο μετά μπήκε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό τιμ της Σέριφ για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.
Από την τηλεόραση φάνηκε να του δίνουν να μυρίσει αμμωνία για να επανακτήσει τις αισθήσεις του, αλλά δεν αντιδρούσε όπως έπρεπε.
Πάντως, απαντούσε κανονικά σε ό,τι τον ρωτούσαν οι γιατροί και ανασηκώθηκε για να καθίσει, προτού τον βοηθήσουν να πάει στα αποδυτήρια.
Προς το παρών, η ομάδα της Μολδαβίας δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τι προκάλεσε τη λιποθυμία του παίκτη και τη στηθάγχη που ένιωσε.
Όλα αυτά στη χρονιά που ο ποδοσφαιρικός κόσμος βίωσε το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Κρίστιαν Έρικσεν στο EURO.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση