GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιώργος Παπανδρέου: «Το λέω και σήμερα, λεφτά υπάρχουν...»

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί σ...



Ο Γιώργος Παπανδρέου στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη φράση του, που έμεινε στην ιστορία, και δεν είναι άλλη από το “λεφτά υπάρχουν”. 

«Ακριβώς το ίδιο λέω και σήμερα. Λεφτά υπάρχουν. Λεφτά υπάρχουν εάν νοικοκυρέψουμε τη χώρα, εάν χτυπήσουμε τη γραφειοκρατία, εάν χτυπήσουμε τη διαφθορά» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Είχα πει τότε ότι υπάρχουν συμφέροντα, υπάρχουν κατεστημένα, υπάρχουν κακές, αντιδημοκρατικές και αδιαφανείς λειτουργίες στη χώρα μας, όπου τα λεφτά πέφτουν σε μία μαύρη τρύπα» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου.


2 σχόλια

  1. Ηθελα να ηξερα,αυτους ποιος τους εδωσε πιστοποιητικο για να βγουν απο το ψυχιατρειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωργακη,αυτο μονο ο Τσιπρας το αποδειξε μαζευοντας 37 δις,τα δικα μας ομως.Εσυ νομιζες οτι τα λεφτα του ΔΝΤ ειναι και δικα μας[τοσο ηλιθιος]και το σημερινο μπουμπουκι οτι,τα λεφτα μας ειναι δικα του και των αφεντικων του[τοσο καθαρμα και εγκληματιας].Απλα οικονομικα,αγαπητε μου που δεν μαθατε στους παιδοτοπους των Πανεπιστημιων που πηγατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση