GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΕΛΙΞΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ για την Θράκη! Τι ζητά Έλληνας δικαστής και τον ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ οι Τούρκοι...

Δείτε το δημοσίευμα «ΒΟΜΒΑ»!  Όπως αποκαλύπτει  η εφημερίδα "Εστία", Έλληνας δικαστής ζητά να αναγνωρισθούν οι σύλλογοι στην Θράκ...



Δείτε το δημοσίευμα «ΒΟΜΒΑ»! 

Όπως αποκαλύπτει  η εφημερίδα "Εστία", Έλληνας δικαστής ζητά να αναγνωρισθούν οι σύλλογοι στην Θράκη ως «τουρκικοί», ενώ χαρακτηρίζει την μουσουλμανική μειονότητα ως κοινότητα, κάτι που φέρεται να επιδιώκει και η τουρκική πλευρά στον δρόμο «αρπαγής» της ελεύθερης ελληνικής περιοχής.

Σημειώνεται χαρακτηριστικά:
«Ο Ιωάννης Κτιστάκις μέλος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στρέφεται κατά της αποφάσεως του Αρείου Πάγου! – «Νερό στον μύλο» της επιχειρηματολογίας της Ομοσπονδίας «Τούρκων» Ευρώπης- Κεντρική επιλογή του Μαξίμου ο διορισμός του αντί της διακεκριμένης καθηγήτριας Φωτεινής Παζαρτζή».

Χαρακτηριστικό είναι πως του τουρκικό κρατικό ενημερωτικό δίκτυο «TRT» αναφέρεται με κολακευτικά σχόλια στον εν λόγω δικαστή:
«Η εκλογή του Ιωάννη Κτιστάκη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την Μειονότητα στη Θράκη διότι ο ίδιος στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική του θητεία έδειξε ιδιαίτερη ενασχόληση με ζητήματα προστασίας μειονοτικών δικαιωμάτων».

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση